Video: Näin syntyi kaikkien aikojen pörssikuningattaren ennätyspiste

Tässä syntyy ennätyksellinen tehopiste numero 641: Nina Rantala nostaa pallon verkkoon, ja Sara Aaltonen on voimaton. Kuva: Esa Takalo

Tässä syntyy ennätyksellinen tehopiste numero 641: Nina Rantala nostaa pallon verkkoon, ja Sara Aaltonen on voimaton. Kuva: Esa Takalo

Hallitseva mestari Classic kaatoi Kooveen 12-6 torstai-iltana naisten Salibandyliigan paikallisottelussa. Lempäälän Ideaparkin areenassa ensimmäistä kertaa pelatussa kamppailussa tehtiin historiaa, kun maajoukkuekapteeni Nina Rantala siirtyi kaikkien aikojen pistepörssin kärkeen ohi oman joukkueen valmentajan Katriina Saarisen.

Rantalan juhlapiste syntyi ottelun lopussa ajassa 57.56, kun hän nosti pallon takayläkulmaan hallitusti ohi Koovee-vahti Sara Aaltosen. Pelissä kaikkiaan tehot 3+2 keränneen 29-vuotiaan Rantalan koko uran tehot kirjataan 265 ottelussa nyt 341+300, eli 641 pistettä. Syöttöpiste Aino Viskarin tekemään 9-3-maaliin päätöserässä oli liigauran 300, ja kaikkien aikojen syöttöpörssissä hän on myös ykkönen.

Pisteissä Rantala ohitti oman valmentajansa Katriina Saarisen, joka tehoili omalla urallaan kausina 1996-2016 359 pelissä tehot 384+256, eli 640 pistettä. Maaleissa Rantala on vielä siis 43 maalia Saarista perässä tilaston kakkosena.

Maalikoostevideolla Rantalan juhlaosuma lähtee kehkeytymään neljän minuutin kohdalla.

Tänään TPS:lle Turussa taipunut Classic johtaa naisten Salibandyliigaa, ja Koovee jatkaa tappiosta huolimatta kolmantena.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

One comment

  1. Mitä hemmetin tunareita siellä tekniikan puolella on, kun ei saada yhtä nettisivua toimimaan??