Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Joensuun Josba ja Lappeenrannan NST eivät saaneet ratkaistua voittajaa 60 minuutin aikana torstaina. Paikallisottelu meni rangaistuslaukauskilpailuun, jossa etevämmäksi osoittautui NST.

NST oli jo lähellä voittoa varsinaisella peliajalla, mutta Aleksi Matikainen laukoi joensuulaisille 3–3-tasoituksen, kun kellossa oli jäljellä enää pari minuuttia.

Rankkarikisassa Josban pelaajat eivät onnistuneet. Toisessa parissa maalia yrittänyt Aleksi Ahokkaan veivit näyttivät purevan hyvin, mutta NST-maalilla torjunut Ville Nilosaari venytti komeasti vielä kätensä pallon tielle.

Ratkaisu oli näyttävä, kun Eetu Leskinen nosti yhdellä kädellä rystypuolelta pallo maalin kattoon. Karjalan herruus matkasi Lappeenrantaan maalein 3–4.