Karhut ja Tiikerit väänsivät Porissa. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Divarissa Porin Karhut koki sunnuntaina tappion Tikkurilan Tiikereille kotihallissaan. Ottelu päättyi vieraiden hyväksi lukemin 9-7.

Tiikerit oli ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä selvästi etevämpi. Pelin puoliväliin mennessä vieraat olivat karanneet jo 8-1 -johtoon. Vasta kolmannen erän lopussa porilaiset aloittivat kunnolla kirinsä ilman maalivahtia.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 9-3. Isäntien maalin ammotettua tyhjänä suurimman osan viimeisestä kahdeksasta peliminuutista Karhut onnistui iskemään joku viidellä neljää tai kuudella viittä vastaan neljä osumaa. Näin ollen se kiri kahden maalin päähän vielä vajaa minuutti ennen päätössummeria, mutta sen lähemmäs kotijoukkue ei päässyt.

Tiikereiden Tomi Palin oli ottelun tehokkain pistein 2+2. Vieraiden Ilari Hakala iski hattutempun. Porilaisten parhaat olivat Tomi Jerkku ja Benjamin Lepola pistein 1+2.