Video: Ripeää toimintaa – sentteri iski joukkueensa johtoon kolme sekuntia tasoituksen jälkeen

Joni Henttonen iski melkoisen salamamaalin maanantaina. Kuva: Esa Takalo

Joni Henttonen iski melkoisen salamamaalin maanantaina. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Koovee kohtasivat maanantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Tampereen Raholassa. KrP ratkaisi ottelun viimeisellä kympillä ja voitti pelin maalein 10-7.

KrP teki puolet maaleistaan viimeisen kympin aikana. Koovee iski 6-6-tasoituksen ajassa 52.21, mutta Joni Henttosen iskemä 7-6-maali ainoastaan kolme sekuntia myöhemmin oli lopulta ratkaiseva osuma (videolla kohdassa 8.15). Sittemmin Henri Johansson lisäsi vielä kotijoukkueen johtoa, ja Jere Oksanen sekä Johansson maalasivat vielä tyhjään maaliin.

Vähemmän yllättäen Johansson oli ratkaisevassa osassa ottelussa, sillä taitava laituri iski pisteet 4+2 ja taiteili hattutempun ratkaisevalla viimeisellä kympillä. Ykkösvitjan Oksanen (3+1) ja Henttonen (1+2) olivat myös vireessä. Oksanen iski pelissä liigauransa sadannen maalin runkosarjassa.

Kooveen tehokkain oli Jasse Kuusisto pistein 1+2. Mikael Jolkkonen laukoi liigauransa avausmaalin ja Aleksi Jokela kauden avausosumansa.

KrP:n kuudes perättäinen voitto vankisti joukkueen asemaa sarjakakkosena. Koovee jatkaa kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Uskotteko että Krpn nousu alkoi kun Henttonen tuli kuvioihin. Uskokaa pois.

  2. ”Alkoi”… hmm kyllä pari kautta meni siä alapäässä ja viime vuonna sit pleijareihin. En kyllä sanoisi että vain henttonen olisi krpn nousun takana vaikka tärkein pelaaj krplle onkin heti johanssonin jälkeen.