Video: SB-Pron 11 ottelun voittoputki katkesi – näin ErVi yllätti sarjakakkosen

EräViikingit riemuitsi kotona SB-Prota vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit riemuitsi kotona SB-Prota vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa EräViikingit nappasi yllätysvoiton sarjakakkonen SB-Prosta. Ottelu päättyi Mosahallilla lukemin 8-4.

Ottelussa ErVi oli askeleen edellä läpi kamppailun. Se voitti ensimmäisen ja toisen erän 3-1 ja päätöserä meni tasan 2-2. Samalla katkesi Pron 11 ottelun voittoputki.

ErVille voitto oli toinen perättäinen. Voittajien tehonaisina toimivat Sara Piispa tehoin 1+3 ja Daniela Westerlund pistein 1+2. Pron tehokkain oli Karoliina Kujala tehoin 2+1.

Sarjataulukossa ErVi on sijalla viisi. Pro jatkaa edelleen taulukon toisena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

12 comments

  1. Hienoa nähdä Tampereen paikallispeli Superfinaalissa tällä kaudella.

  2. Jotenkin koomista, että joukkueen virallisilta kotisivuilta löytyy otteluraportin kohdalla mm tämä lause: ”Tuomari toteaa kapteeneille jo toistamiseen samassa ottelussa, että pelaajat saavat lyödä Pron pelaajia mailalla päähän, jos tuomarit eivät näe sitä.”

    Ei oikein anna hyvää kuvaa organisaatiosta tuommoinen ”itkeminen” … varsinkin tappiopelissä. Tyylitajua myös tappion hetkellä eiksje?

  3. Toi kommentti mailalla päähän lyönnistä on nimenomaan koominen ja fakta pelistä. Ei tosta tarvitse kenenkään pahottaa mieltään. Pro tunnustaa moneen otteeseen ErVin olleen parempi.

  4. Kotisivujen otteluraportti kuitenkin edustaa seuran virallista kantaa kommunikoinnissaan, niin olisi suotavaa että moiset mukahassuttelut jätettäisi pois varsinkin kun se ei ole faktaa, että tuomari olisi todennut ilmoitetulla tavalla.

    Eikä tässä nyt niin erityisesti pahoitettu mieltä, kunhan ajan vietteeksi kommentoin. Olisi mukavaa jos taustaorganisaatiokin pyrkisi ammattimaiseen toimintaan.

  5. Raportin kommentti on varmasti myös kannanotto. Pron kaksi pelaajaa saivat mailat naamaansa ja Ervi selvisi tästä ilman rangaistuksia. Jopa junnusarjoissa osataan viheltää tuosta viitonen, aivan käsittämätöntä, ettei liigassa osata. Pelin tuomarilinja oli muutenkin luokaton. Toki jäähyjä annettiin oikeista syistä, mutta monet vihellykset (ja niiden puutteet) menivät kyllä aivan vihkoon.

  6. Samoilla sivuilla kirjoitetaan myös, että kolmas erä oli vieraiden. Maalit kuitenkin 2-2
    Nuo mailat naamaan olivat keskeisistä nahisteluissa tilanteita ja tulkittavissa olleita tilanteita. Jos edes osuivat kasvoihin.

  7. ”Raportin kommentti on varmasti myös kannanotto. ”

    Näin minäkin sanoin. Tyylikästä tosin olisi ollut jättää mainitsematta asian vaikka kuinka olisi ”kannanotto”.

  8. Tosi ”asiantuntevaa” ollut koko kauden sb-pro:n ennakot ja raportit.. Hienoa, että ervin junnujoukkue pyyhkäisi kerralla todellisuuteen, jotta saadaan taas kuunnella lisää selityksiä.

  9. Tosiaan hyvin tuotettua ja persoonallista tekstiä on mukava lukea, mutta tässä tapauksessa vaikutti vähän oudolta tuoda esille tuomareiden mahdolliset virheet. Ei oikein anna hyvää kuvaa siitä, että olisi lajikohtaista kunnioitusta lajiperhettä kohtaan. Vaikka kuinka tuomari tekisi virheitä, niin olisi ammattimaista käsitellä ne sisäisesti.

  10. Tytti, olet ihan oikeassa. Vaikka kyseessä onkin kannanotto, eivät ne välttämättä kuulu raportteihin. Muutenkin näissä jälkipeleissä olisi kiva lukea syvempää puintia pelillisistä seikoista, erikoisista tilanteista ja molempien joukkueiden onnistujista. Myös tunnelmaa ja kentän ulkopuolista toimintaa olisi kiva lukaista. Mosalla oli hyvä meno ja kannustusta kuului puolin ja toisin. Suotta tartutaan yhteen mielipahaan, kirjoitetaan mielummin kokonaisvaltaista ja avartavaa raporttia.

  11. ”Muutenkin näissä jälkipeleissä olisi kiva lukea syvempää puintia pelillisistä seikoista, erikoisista tilanteista ja molempien joukkueiden onnistujista. Myös tunnelmaa ja kentän ulkopuolista toimintaa olisi kiva lukaista. ”

    Tämä on helppo allekirjoittaa. Juuri tätä itsekin yritin sanoa.

  12. Juu – hyvä peli! Eikä Prota näytä pahemmin tappio haittaavan! Tämä on salibandyä ja sepä se onkin herkkä peli! Selvitettyään voiton Clasusta ja tiukka vääntö Kooveeta vastaan taisi viedä keskittymistä ja Ervi oli paremmin pelillä! Kuka siellä epäili, että osuiko maila – kyllähän näyttää puoli naamaa olevan sinisenä ja olisihan näistä voinut jotain viheltääkin! Videoltakin näkyisi 😀