Video: SB Vaasa koulutti Niittomiehiä – Saaristo jälleen pistevireessä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LNM ja SB Vaasa ottivat toisistaan mittaa sunnuntaisessa miesten Divarin ottelussa. SB Vaasa näytti vieraskentällä kaapin paikan ja vei voiton lukemin 11-3.

Vaasalaisten ykköspyssynä toimi koko sarjan pistepörssiä johtava Tero Saaristo tehoin 2+2. Saariston koko kauden pistesaldo on 30+21. Muita pistenonnistujia olivat Jesse Palmberg (2+1), Kari-Matti Viinamäki (1+2) ja Kevin Nylund (0+3).

Voitto oli SB Vaasalle viikonlopun toinen ja pohjalaisryhmä tarrasi kiinni sarjataulukon kolmossijaan. LNM:n kahden pelin voittoputki katkesi, mutta seitsemäntenä oleva ryhmä on jo melko varma pudotuspelijoukkue.

Ottelutilastot

10 comments

  1. Kyllä oli Hongan taktinen osaaminen köyhää. Vaasaa vastaan olisi luullut olevan hiukan erinlaista peluutusta,mutta ei samalla kaavalla koko kausi menty.

  2. Vaasalla puolustuspelaaminen ollut kunnossa pitkään ja nyt alkaa maalihanat aukeamaan uudestaan.

  3. Jees kyllä jepjep osui asian ytimään. LMN peluutus järkyttävää ja kyllähän kaikki on katsonut tuon Lukkarilalla vedon pelaamista,niin nyt näkyy ettei toimi,pitäis vähän olla muutakin variaatiota.

  4. Lmn ykköskenttä jäi miinukselle -6 ja siellä surffasivat koko pelin loppuun asti! Honka missä mennään?

  5. Ei mikään ihme, että jäi miinukselle, Vaasan ykkönen tekee maaleja ja puolustus on hyvä. Kentässä on koko divarin +- kärki, Saaristo ja Järvinen.

  6. Senpä takia tuohon olisi pitänyt valmennuksen reakoida,jos noin lunta tulee tupaan,Vaasan ykkönen on todella hyvä,mutta se oli varmaan LNM tiedossa,

  7. Kyll Tilasto on oikeassa,että jollain tavalla valmennuksen on reakoitava,jos yksi kenttä imee maalit omaan päähän.Kypsyyttä tarvis hiukan penkin taakse.

  8. Näyttä kyllä,ett toi numero kuusi on jossain muualla,kuin itse pelissä.On pihalla kuin postilaatikko joka tilanteessa.

  9. Hyvä että joku puhuu ääneen ,kun oli niin heikkoa tekemistä penkintakana.Ehkä kommentit vähän herättelee koutseja.