Divarit

Video: SB Vaasa koulutti Niittomiehiä – Saaristo jälleen pistevireessä

14.02.
2018
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LNM ja SB Vaasa ottivat toisistaan mittaa sunnuntaisessa miesten Divarin ottelussa. SB Vaasa näytti vieraskentällä kaapin paikan ja vei voiton lukemin 11-3.

Vaasalaisten ykköspyssynä toimi koko sarjan pistepörssiä johtava Tero Saaristo tehoin 2+2. Saariston koko kauden pistesaldo on 30+21. Muita pistenonnistujia olivat Jesse Palmberg (2+1), Kari-Matti Viinamäki (1+2) ja Kevin Nylund (0+3).

Voitto oli SB Vaasalle viikonlopun toinen ja pohjalaisryhmä tarrasi kiinni sarjataulukon kolmossijaan. LNM:n kahden pelin voittoputki katkesi, mutta seitsemäntenä oleva ryhmä on jo melko varma pudotuspelijoukkue.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen