A-poikien välierät käynnistyvät lauantaina – katso otteluohjelma

TPS kohtaa A-poikien välierissä Classicin. Kuva: Anssi Koskinen

TPS kohtaa A-poikien välierissä Classicin. Kuva: Anssi Koskinen

A-poikien välieräparit ovat Classic-TPS ja Steelers-EräViikingit. Välierät pelataan paras viidestä -tyylillä. Ensimmäiset ottelut ovat vuorossa lauantaina 24.3. ja finalistit ovat selvillä viimeistään 2. pääsiäispäivänä.

A-poikien välierät (kolme voittoa)

Classic – TPS
La 24.3. 18:30 Classic – TPS Spiral-halli
Su 25.3. 18:30 TPS – Classic Leaf-Areena
To 29.3. 18:30 Classic – TPS Spiral-halli

tarvittaessa
La 31.3. 18:30 TPS – Classic Leaf-Areena
Su 1.4. 17:30 Classic – TPS Spiral-halli

Steelers – EräViikingit
La 24.3. 14:30 Steelers – EräViikingit Elenia Areena
Su 25.3. 18:30 EräViikingit – Steelers Mosahalli
To 29.3. 18:30 Steelers – EräViikingit Elenia Areena

tarvittaessa
La 31.3. 18:30 EräViikingit – Steelers Mosahalli
Ma 2.4. 15:00 Steelers – EräViikingit Elenia Areena

Teksti: Salibandyliiton tiedote

25 comments

  1. Eiköhän finaali tule olemaan Classic – Eräviikingit. Steelers oli niin tiukoilla jo Happeenkin kanssa ja Classic ottaa sen rutiininomaisen Suomenmestaruuden.

  2. Koska tai millä kaudella Classic A on viimeeksi voittanut SM sarjanpelin Turkulaisia vastaan?

  3. Hieno tiukka runkosarja. Tiukat ja hienot jatkopelit! Tiukkaa on tiedossa jatkokin. Ja tiukasti joku sarjan voittaa,siitä tiukasti joku toiseksi ja kolmanneksi. Ja tiukasti joku yltää vain PASM sarjan neljänneksi. Upeaa ja todella koko rahan edestä viihtyisä tiukka sarjataso!

  4. Classic ja tps osaa homman. EräViikingit ja Steelers toivottavasti pääsis vauhtiin kans joskus. ErVi Koovee sarjan lähetykset hoiti Kooveen mediatiimi.

  5. Toivottavasti samoja pellejä ei nähdä pillissä elenialla kun happee sarjassa, järkyttävää roolin ottamista!!!

  6. ”ENNAKKO20/03/2018
    Koska tai millä kaudella Classic A on viimeeksi voittanut SM sarjanpelin Turkulaisia vastaan?”
    14.3.2015 19:30 4. puolivälieräottelu TPS – Classic 3 – 5 (olettaen, että playoff-ottelu kelpaa)

  7. Hunajatalle: Tarkoitus olisi, että Turun pelit lähetetään Fanseat Go:n kautta. Mä koitan parhaani mukaan selostaa, ettei tarvitse pelkkien saliäänien kanssa katsoa.

  8. Itse en antaisi Steelers – Happee otteluparille suurta arvoa miettiessä teräsjengin iskukykyä. Happee oli jo runkosarjassa Steelerssille vaikea vastustaja (voitot 0-2). Steelers on taitavia yksilöitä omaava joukkue, joka elää vastahyökkäyksistä ja nopeasta salibandysta. Uskon että Eräviikingit sopii vastustajana Steelersille paremmin, kuin Happee. Myös asetelma on nyt eri. Ervi lähtee odotuksien mukaan suosikkina pariin. Näen altavastaajan aseman olevan Steelerssille ominaisempi, kuten runkosarja osoitti (nousija-mustalammas). Toivon että joukkueet uskaltavat pelata ja pitää vauhtia. En yhtään ihmettelisi, jos tulisi pari isomaalisempaa peliä.

  9. Oikea vastaus.:) kolmevuotta ilman voiton voittoa… viimevuoden finaali aika yksipuolinen ottelusarja. Nyt kolmen vuoden yrittämisen jälkeen pitäisi parissa viikossa ottaa kolme voittoa. Todennäköisesti mustavalkoinen märkö jo nyt pääkopassa ja kopissa. Toki ottelut lähtee tässäkin sarjassa 0-0 tilanteesta.
    Ervillä divari karsinnat sotkevat A kuormitusta ja valmennuksen pitää tarkkaan harkita pelaajien kuormitukset, ettei omalletunnolle tule ylirasituksen myötä tuskia vakaavien loukkien osalta.
    Pojat kyllä pelaa 3-4 peliä putkeen jos annetaan.
    KooVee taas voi sysätä Steelersin liigamiehet karsintoihin, jolloin A pelaajat kiinni siellä vastaavasti.
    Tasaiset taisteluparit kaikesta huolimatta.

  10. Täällä on kommentoitu Steelersin pelejä ja nostettu jo syksystä asti esille ns liigapelaajat. Lyhyt tarkastelu kyllä osoittaa, etteivät liigapelaajat juurikaa ole pelanneet a junnuissa. Teemu Metsälän nimeä en löydä yhdestäkäön kokoonpanosta, Markus Sipronen kerran jne. Ja Happee sarjassa liigapelaajia oli mukana nimenomaan tappiollisessa pelissä, ei suinkaan voitto otteluissa. Unohtakaan nyt jo niillä Steelersin liigapelaajilla arpominen. Ajunnut näyttävät tuossa seurassa pelaavan ihan oikeilla, omilla pelaajillaan. Minusta todella hienosti toimittu ko seuralta

  11. Runkosarjan pelit ovat runkosarjanpelejä, niillä ei ole mitään merkitystä kun pelataan näitä tosipelejä. Tässäkin näkee ettei ole oikein realistakäsitystä missä mennään. Toki voidaan pelata runkopelaajilla, mutta sitten ei pelata päätyyn asti. Juden merkitys A junnuille loppupeleissä erittäin suuri, kun nykyisen valmennuksen kokemus on kovin kevyt..

  12. Noh, tuohan tulee nähtäväksi. Itse toivon, ettei muut sotkeudu hienon kauden pelanneiseen ja valmennettuun joukueeseen.

  13. Steelers mennee samalla joukkueella kuin runkosarjassa, pari kaveria saattaa tulla edustuksesta kenties jos edarin kausi ehtii päättymään ajoissa. Tähän mennessä edarin lainat eivät ole olleet todellisia vahvistuksia. Valmennus menee veikkanpa varmasti myös ilman vahvistuksia, junnujen peli on joukkueena paremmalla tasolla kuin edustuksen.

  14. Se on mielenkiintoinen aihe, että onko liigapelaajista A-pojille hyötyä ja jos on, niin millä edellytyksillä? Mikään automaatio se ei ole, että yhteen peliin tulevat seuran suurimmat tähdet mukaan ja homma toimii pomminvarmasti.

  15. Ajattelen samalla kaavalla,terve malli pelata sillä rungolla joka jatkopelipaikan ansainnut,”vahvistusten”vaikutus ainakin joukkuehenkeen kyseenalainen.Steelersin malli voi viedä pitkällekin?

  16. Et kuink mont niit akatemia-poikii olka lauantai pelis Hämeelinnas?

  17. Eihän ne akatemia oelit vielä ala. Ensin ervi pelaa a junnujen pelit

  18. Koska tai millä kaudella Classic A on viimeeksi voittanut SM sarjanpelin Turussa ? => 2015

  19. Ei. Kyllä se on 31.03-18 koska kysytään milloin Classic A on voittanut Turussa vimeksi Tepsin.