Liigat

EräViikinkien hyökkäysosasto vahvistuu – Puska palaa pääkaupunkiin

22.03.
2018
19 Kommenttia
4
Liigat

Perttu Puska edustaa ErViä ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViinkingit uutisoi torstaina, että Perttu Puska, 27, palaa joukkueen vahvuuteen yhden Joensuun Josbassa vietetyn kauden jälkeen. Puska oli menneellä kaudella Divarin puolivälieriin yltäneen Josban kantavia voimia.

Kyseessä oli Puskan ensimmäinen kausi Divarissa ja aiemmalla urallaan hän on pelannut Salibandyliigaa Josbassa, Erässä ja viimeiseksi EräViikingeissä kaudella 2016-2017. Edellisellä liigakaudellaan laituri pääsi myös mitalien makuun, kun EräViikingit eteni Superfinaaliin saakka, mutta kärsi tappion Classicia vastaan. Puska on pelannut urallaan myös kuusi maaottelua (9+4=13)

Jo tänä keväänä joukkueen sometiimiä vahvistama Puska oli EräViikinkien kotisivujen mukaan innoissaan paluusta EräViikinkeihin:

– Todella hyvillä mielin voi lähteä kohti ensi kautta. On mukava palata tuttuun seuraan, EräViikingeissä on moderni ja laadukas organisaatio, jossa tiedetään mitä tehdään. Helpottaa myös todella paljon, kun tuntee ison osan pelaajista jo etukäteen. Samalla hyvä fiilis olosuhteista, jotka tiedän olevan viimeisen päälle kunnossa.

– Energia Areena on Suomen salibandyhalleista hienoin, jossa olen saanut pelata, sekä koti- että vierasjoukkueena. Mahdollisuus pelata yhdessä liigan parhaista joukkueista on myös iso kunnia. Halu kehittää itseään on minulle myös yksi isoimpia syitä tulla takaisin, siihen tiedän täällä olevan erinomaiset mahdollisuudet. Halu menestyä joukkueena toimi myös isona motivaattorina palata EräViikinkeihin, Puska suitsutti.

ErVin urheilujohtaja Joonas Naava oli mielissään siitä, että hyökkääjä nähdään ensi kaudella joukkueen riveissä.

– Hän tuo joukkueen jokapäiväiseen tekemiseen asennetta ja nälkää. Kyseessä on periksi antamaton pelaaja, joka pelaa voittaakseen. Pukukoppiin Puska tuo johtajuutta sekä on erittäin pidetty kaveri joukkueessa. Arvostamme EräViikingeissä valtavasti yhteiseen toimintaan sitoutumista ja ”Pera” on tehnyt selväksi, että todella haluaa pelata meillä.

Lue lisää EräViikinkien kotisivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen