Liigat

Hietanen siirtyy Sveitsistä KrP:n paitaan – koko ykkösviisikko jatkaa

28.03.
2018
Liigat

Tämä vastustajan kannalta harmillinen viisikko jatkaa Nokian KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP uutisoi eilisen viidennen puolivälieräpelin erätauolla, että Joonatan Kovanen siirtyy NST:stä joukkueen riveihin. Viimeiset kolme kautta sveitsiläistä Zug Unitedia edustanut puolustaja Aki Hietanen nähdään myös ensi kaudella ”Näätien” paidassa.

Hietanen, 27, on pelannut aiemmin Salibandyliigassa viiden kauden ajan ja edusti tuolloin tamperelaista Kooveeta. Runkosarjan pelejä on plakkarissa kaikkiaan 97 (19+17=36). Kaudella 2011-2012 Hietanen saavutti Kooveen paidassa SM-pronssia.

KrP:lla on kasassa myös erittäin tärkeitä jatkosopimuksia, sillä Matti Koskela, Morics Krumins, Jere Oksanen, Henri Johansson ja Joni Henttonen jatkavat joukkueen vahvuudessa myös ensi kaudella. Ykkösviisikko on ollut yksi kauden parhaimmista viisikoista, ellei kaikkien paras tämän kauden Salibandyliigassa.

KrP:n kausi jatkuu välierissä, jonne joukkue ylsi ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan kaatamalla SPV:n puolivälieräsarjassa voitoin 4-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen