Liigat

Juri Jolkkosesta Kooveen lajijohtaja – kaksi tärkeää pelaajaa jatkaa

28.03.
2018
Liigat

Juri Jolkkosesta tulee Kooveen uusi lajijohtaja. Kuva: Koovee Salibandy

Viime sunnuntaina paikkansa miesten Salibandyliigassa varmistanut Tampereen Koovee tiedotti keskiviikkona, että Juri Jolkkosesta tulee seuran uusi lajijohtaja.

Aiemmin tehtävää hoitanut Iivo Pantzar siirtyy uusiin tehtäviin. Jolkkonen kommentoi pestiä seuraavanlaisesti.

– Paljon erilaisia asioita on opeteltavana näin alkuun mutta halusin ehdottomasti päästä kiinni hommaan jo näin keväällä, jotta tietyt ensi kauteen liittyvät asiat saadaan käyntiin ja saan myös hyvän perehdytyksen niin kauan, kun Iivo on maisemissa ja näissä hommissa, Jolkkonen sanoi Kooveen kotisivuilla.

Joukkue ilmoitti myös, että puolustajan sekä sentterin paikalla viihtyvä Tuomas Aho jatkaa joukkueessa. Myös joukkueen kauden ykköspyssy Samuli Salomaa jatkaa uraansa Kooveessa.

– Tuomas ja Samuli ovat luonnollisesti keskeisessä asemassa, kun ensi kauden joukkuetta rakennetaan ja olenkin tyytyväinen, että sopimukset varmistuivat. Molemmat pelaajat varmasti saivat paljon kokemusta tästä kaudesta ja luonnollisesti haluamme kaikki saavuttaa parempia tuloksia ensi kaudella. Tiedotamme muista jatkosopimuksista vähän myöhemmin, mutta halusimme julkistaa nämä heti tähän alkuun, Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho kommentoi.

Koovee käynnisti samalla myös oman kausikorttikampanjansa. Tulevan kauden kausikortteja myydään rajoitetun ajan 39 euron hintaan erityisesti Kooveen jäsenille sekä Auto Center Areenan lähialueen asukkaille. Kampanjan toteutumisen minimivaade on 200 tilattua korttia kampanja-ajan loppuun mennessä.

Lisätietoja löydät Kooveen sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen