Liigat

Kaleva: OLS menettää pääkäskijänsä – Vehanen siirtyy sveitsiläisseuran puikkoihin

17.03.
2018
Liigat

Eetu Vehanen jättää OLS:n. Kuva: Anssi Koskinen

Tällä kaudella OLS:n pääkäskijänä toiminut Eetu Vehanen, 27, jatkaa valmennusuraansa ensi kaudella sveitsiläisen Ad Astra Sarnenin puikoissa, kertoi Kaleva torstaina verkkosivuillaan.

Vehanen toimii myös uuden seuran valmennuspäällikkönä. Edustusjoukkue pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla tasolla.

– Ratkaisua piti miettiä tovi. Itselläni on olo, että työt OLS:ssa jäivät kesken. Olen ehtinyt kiintyä seuraan ja myös pelaajiin. Mutta toisaalta tarjoukseen oli tartuttava. Jos en nyt lähtisi, voi olla, että toista tilaisuutta ei enää tulisi siviilielämän puolesta.

– Haluan kiittää kaikkia seuran juniorivalmentajia, jotka tekevät aivan mielettömän tärkeää työtä pelaajien kasvun ja kehityksen eteen. Oulun Luistinseuran ympärillä on valtavan hieno määrä ihmisiä niin pelaajina, valmentajina, kannustajina kuin taustoillakin. Kiitos teille kaikille, Vehanen kommentoi OLS:n kotisivuilla.

Vehanen luotsasi OLS:aa ensimmäistä kauttaan ja joukkue sijoittui runkosarjan kymmenenneksi.

– Olemme onnellisia Eetun puolesta, hän saa hienon tilaisuuden. On tunnustus myös meille, että valmentajillemme on kysyntää. Toki korvaajan löytäminen on haaste. Tilanne olisi helpompi, jos olisimme voineet aloittaa uuden valmentajan etsinnän jo alkuvuodesta, OLS-salibandyn toiminnanjohtaja Ville Oksa sanoi Kalevassa.

OLS:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen