Liigat

Koovee varmisti liigapaikan selkeällä voitolla – Koljonen naulasi kuusi tehopistettä

25.03.
2018
Liigat

Kooveen ykkönen oli vireessä sunnuntaina. Perttu Koljonen (keskellä) mätti tehot 4+2 ja Samuli Salomaa (vas.) pisteet 1+3. Kuva: Esa Takalo

Steelers ja Koovee kohtasivat viidennessä ja ratkaisevassa Salibandyliigan playout-pelissä sunnuntaina Hämeenlinnassa. Koovee oli ottelussa selkeästi parempi ja vei voiton maalein 11-5.

Steelers sai vahvan alun otteluun ja eteni 2-0 johtoon Aleksi Kulmalan sekä Roope Grönholmin maaleilla. Koovee kavensi Lauri Alkin osumalla vielä ensimmäisessä erässä.

Toinen erä oli tamperelaisten heiniä. Perttu Koljonen ja Jasse Kuusisto maalasivat kahdesti mieheen ja Topi Koskinen osui kertaalleen. Steelersiltä maalinteossa onnistui ainoastaan Ville Lastikka, joten kolmoserään mentiin tamperelaisten 6-3-vierasjohdossa.

Nico Jonaeson kavensi kolmannen erän alussa, mutta Koljonen ja Jaakko Nieminen vastasivat pari minuuttia myöhemmin vieraiden lisäosumilla. Markus Sipronen viimeisteli vielä 8-5-kavennuksen, mutta se ei enää auttanut. Koljosen, Riku Reunamäen ja Samuli Salomaan maalit varmistivat tamperelaisten selkeän voiton.

Ottelun hahmo oli tehot 4+2 naulannut Koljonen. Sentteriä säesti pisteet 1+3 taiteillut Salomaa.

Koovee voitti ottelusarjan lukemin 3-2 ja jatkaa ensi kaudella miesten Salibandyliigassa. Steelersillä on vielä edessään erilliset karsinnat, joissa se kohtaa Divarin finaalien häviäjän. Divarin finaaleissa kohtaavat Loviisan Tor sekä Karhut ja ottelusarja on tilanteessa 1-1.

Ottelutilastot

Lue myös:
Karhut nousi ahdingosta voittoon Divarin toisessa finaalissa – Halminen ratkaisi viimeisellä kympillä
Happee eteni välieriin trillerivoiton myötä – KrP ryöpytti SPV:tä Seinäjoella
Kolme naisten puolivälieräsarjaa katkolla keskiviikkona – Koovee tasasi puntit Ervin kanssa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen