KSML: Naisten liigajoukkue jysäytti yllätyksen – valmentajalegenda palaa pääsarjatasolle

Seppo Pulkkinen is back! Kuva: Juha Käenmäki.

Seppo Pulkkinen is back! Kuva: Juha Käenmäki.

O2-Jyväskylän naisten liigajoukkue ilmoitti melkoisen yllätyksen. Joukkue on kiinnittänyt valmennusportaaseensa pitkään Happeen miesten liigajoukkuetta valmentaneen Seppo Pulkkisen. Pulkkinen on penkin takana jo tänään, kun O2-JKL kohtaa EräViikingit vieraissa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Happeen 2014 miesten Suomen mestariksi luotsannut ja viime keväänä pitkän pestinsä seurassa lopettanut valmentajalegenda on liittynyt siis putoamista vastaan taistelevan O2:n valmennusryhmään, mutta ei ota vetovastuuta. Päävalmentajana O2:ssa jatkaa yhä Kari Saukkonen ja myös muu valmennusryhmä jatkaa entiseen malliin. Pulkkinen on Happeesta lähtönsä jälkeen valmentanut Australian maajoukkuetta.

– On tästä ollut jo jonkin aikaa puhetta ja nyt tuo aussijuttu oli laukaiseva tekijä. Mä olen toimija enkä mikään koriste-esine. Olen sillä tavalla mukana kuin muilta kiireiltäni kerkeän. Olen tarkkailemassa ja tutustumassa joukkueeseen ja autan niissä asioissa, mihin pystyn, Pulkkinen kuvaili rooliaan Keskisuomalaiselle.

Kyse ei ole vain loppukaudesta, vaan Pulkkinen haluaa Keskisuomalaisen mukaan olla kehittämässä jyväskyläläistä naissalibandya. Tämän kauden naisten liigassa O2-JKL joutunee putoamiskarsintoihin, mutta Pulkkinen näkee toiminnassa potentiaalia.

– Tässä on hyvä sauma naissalibandylle. O2:n joukkue on tosi nuori ja taustat ovat kunnossa. Potentiaalia on paljon, mutta nyt vain täytyy pelata kortit oikein. Itseäni tällainen kehitystyö kyllä kiinnostaa. Mutta totta kai samaan aikaan myös lippulaivasta pitää pitää hyvä huoli, ja kaupungin parhaat pelaajat on saatava yhteen joukkueeseen, Pulkkinen mietti Keskisuomalaisessa.

Linkki:
Keskisuomalaisen uutinen aiheesta

7 comments

 1. Hieno uutinen! Seppo Pulkkinen on yksi salibandyn suurimmista! Hieno ihminen ja valmentaja.

 2. Eipä kauaa malttanut poissa olla.
  Mutta kaikin puolin hieno juttu, yksi ansioituneimmista tapauksista tässä lajissa.

 3. Sepon kaltaisten salibandypersoonien paluu on aina iloinen yllätys!

 4. Herää kysymys, että miksi o2:een? Ensin o2:n miesten edustukselta pelataan piste ja valmentaja pois, mahdollistaen sen, että o2 saattaa pudota divarista. Taustalla tässä ilmeisesti Happee-taustaiset henkilöt.

  Tämän jälkeen entinen Happee-ikoni tulee o2:n naisten joukkueen mukaan, onko taka-ajatuksena varmistaa putoaminen?

  Juonitteleeko Happee kulisseissa ja yrittää tuhota o2:n ennen kuin tästä nousevasta ja urheilugaalassakin tunnustusta saaneesta seurasta tulee Jyväskylän ykkösseura?

  Kaikki faktat osoittavat siihen suuntaan, että o2:sta vastaan on käynnissä salaliitto.