Liigat

Kuka valitsee kenet? Salibandyliigan puolivälieräparit selviävät maanantaina

11.03.
2018
Liigat

Viime vuonna puolivälierissä kohtasivat Happee ja TPS. Kuva: Mika Hilska.

Jo perinteinen miesten Salibandyliigan puolivälieräparien valintatilaisuus joukkueiden ja median edustajille järjestetään maanantaina 12.3. klo 13 Helsingissä.

Paikalla kahdeksasta puolivälieräjoukkueesta ovat valmentaja ja pelaajiston edustaja. Puolivälieräparit muotoutuvat siten, että runkosarja ykkönen Classic valitsee ensin vastustajansa sijoilta 5-8 (TPS, Indians, SPV, Oilers), minkä jälkeen valitsee kakkonen (Nokian KrP) ja sitten kolmonen (EräViikingit). Neljänneksi sijoittunut Happee saa vastaansa valitsematta jääneen joukkueen.

Valintatilaisuudesta on luvassa suora lähetys Salibandyliiton Facebook-sivulla.

Kotietu puolivälierissä on joukkueilla sijoilta 1-4. Puolivälierät ja välierät pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä. Suomen mestaruus ratkeaa yhdessä ottelussa. Superfinaali pelataan Hartwall Arenalla lauantaina 21. huhtikuuta.

Puolivälierien otteluohjelma valmistuu maanantain aikana.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.