Divarit

Kytöhongasta FBC Turun pääkäskijä – ”3-4 vuotta sitten en ehkä olisi osannut vielä ajatella tällaista siirtoa”

23.03.
2018
Divarit

Perttu Kytöhonka on ensi kaudella FBC Turun pääluotsi. Kuva: FBC Turku

Miesten Divarin FBC Turku julkisti perjantaina uuden päävalmentajansa. Vetovastuun ottaa NST:tä menneellä kaudella luotsannut Perttu Kytöhonka.

Kytöhonka kommentoi uutta seuraansa muun muassa seuraavasti.

– Hyvältä tuntuu päästä Turkuun! Henkilökohtaisesti siirto juuri FBC:hen ei tunnu nyt mitenkään merkilliseltä. Sanotaan näin, että 3-4 vuotta sitten en ehkä olisi osannut vielä ajatella tällaista siirtoa, mutta Tepsin jälkeen olen toki jo ehtinyt edustamaan kahta eri organisaatiota. Tai kolmea jos lasketaan Latvian liitto mukaan. TPS antoi minulle ensimmäisenä mahdollisuuden salibandyn parissa ja ympäristön, jossa saatoin osin yritys ja erehdys -hengessäkin opetella asioita. Sen myötä voin olla TPS:n organisaatiolle aina kiitollinen ja olen iloinen, että heillä sujuu tällä hetkellä mukavasti.

Turkulaisten manageri Antti Vääri kertoi seuraavaa.

– Meillä alkaa nyt tammikuussa julkaistun FBC Turku Oy -kuvion myötä seurassa ja erityisesti miesten divarijoukkueessa uusi aikakausi ja haluttiin tässä vaiheessa uudistaa samalla myös valmennustamme. Perttu tuntee hyvin turkulaiset pelaajat entuudestaan ja matkan varrella tarttunut kokemus varmasti auttaa meitä tässä kunnianhimoisen projektin alkuvaiheessa.

Lue lisää FBC Turun sivuilta

Kytöhongan videohaastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen