Liigat

Lauri Kapanen pitkään jatkosopimukseen EräViikinkien kanssa

29.03.
2018
0 Kommenttia
5
Liigat

Lauri Kapanen jatkaa useamman vuoden ErVissä. Kuva: Iiro Karesniemi

Huippuhyökkääjä Lauri Kapanen, 32, jatkaa EräViikinkien riveissä aina vuoteen 2021 asti. Tuore jatkosopimus on siis kaikkiaan kolmivuotinen.

ErVin urheilujohtajana toimiva Joonas Naava oli tyytyväinen Kapasen jatkosopimukseen.

– Kapanen on ehdottomasti jo nyt yksi seuraikoneista. Hän on Tapanilan Erän kasvatti ja pelannut ainoastaan Erässä ja SSV:ssä Suomessa. Hän on myös ollut seurassa töissä ja kohtaa sekä ohjaa päivittäin pieniä EräViikinkejä salibandykouluissa, leireillä ja kerhoissa. Pelaaja ja ihminen, joka kokee seurayhteisömme tärkeäksi ja joka koetaan vastaavasti seurayhteisössämme erittäin tärkeäksi, Joonas Naava sanoi ErVin tiedotteessa.

Kapanen on edustanut seuraa viimeiset kaksi kautta ja ympäristö on ollut miehen mieleen.

– Olen hyvillä mielin uudesta sopimuksesta. Olen ollut myös erittäin tyytyväinen näihin kahteen vuoteen, mitä olen uudessa seurayhteisössämme ollut. Koen, että EräViikingeissä meillä on suuri mahdollisuus menestyä joukkueena, sekä edelleen kehittyä pelaajana. Meillä on hyvä joukkue, valmennusryhmä sekä huippuolosuhteet.

Kapasella on meneillään vahva kausi, ja vaikeasta vammasta kuntoutunut hyökkääjä iski 18 ottelun aikana pisteet 16+10=26. Laituri rikkoi runkosarjassa 300 maalin ja 500 tehopisteen rajapyykit ja kokonaissaldo on nyt 307+197=504.

Pudotuspeleissä meno on ollut sitäkin vahvempaa, sillä Kapanen on iskenyt kuudessa pelissä pisteet 7+4. Ajoittain puolustajankin paikalla esiintynyt Kapanen on pudotuspelien pistepörssin kakkosena hurjavireisen Henri Johanssonin perässä. ErVin ja Indiansin välinen seitsemäs puolivälieräpeli mitellään perjantaina Vantaan Energia Areenalla klo 18.30 alkaen.

Esittelyvideo:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen