Liigat

Muutoksenhaku vireillä – pelikiellon saanut SPV:n ykkössentteri nähdään tänään kaukalossa

18.03.
2018
Liigat

Ville Kuusela (vas.) nähdään tänään kaukalossa. Kuva: Juha Käenmäki

Salibandy.fi -Twitter-tili kertoi sunnuntaina, että SPV-kapteeni Ville Kuuselan saaman pelikiellon täytäntöönpano on keskeytynyt muutoksenhaun käsittelyn ajaksi.

Suomeksi sanottuna SPV on valittanut Kuuselan saamasta 1+1 ottelun pelikiellosta, ja sentteri on pelikelpoinen muutoksenhakuprosessin ajan, eli illan SPV-KrP -ottelussa. Hyökkääjä huilasi perjantain ensimmäisen KrP-SPV -puolivälieräpelin.

Kuuselan pelikielto tuli runkosarjan päätöskierroksen tilanteesta, jonka näet oheisesta linkistä. Kokenut hyökkääjä sai tilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen PR3-koodilla, joka johti automaattiseen yhden ottelun pelikieltoon. Kurinpitäjä langetti Kuuselalle vielä yhden ottelun lisäpelikiellon.

KrP voitti ensimmäisen pelin maalein 8-4 ja johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 1-0. Joukkueet kohtaavat sunnuntaina Seinäjoen Urheilutalolla klo 18.30 alkaen ja kolmas ottelu mitellään torstaina KrP:n kotiluolassa. Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen