Divarit

Pirkat, Merikoski ja AC HaKi selvittivät tiensä Divarin karsintojen toiseen vaiheeseen

31.03.
2018
Divarit

Pirkat jatkaa taivaltaan Divarin karsinnoissa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Pirkat ja Mailattomat kohtasivat lauantaina toistamiseen miesten Divarin karsinnoissa. Pirkat nappasi pelistä 9-5 kotivoiton ja eteni Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen otteluvoitoin 2-0.

Pirkkain tehopelaaja oli 3+1 naulannut Mikko Kelkka. Pirkat kohtaa Divarin karsintojen seuraavassa vaiheessa Merikosken ja ottelusarjan voittaja nousee miesten Divariin ensi kaudeksi.

IBK MEDA ja Merikoski kohtasivat Salossa toisen Divarin karsintojen osaottelun merkeissä. MEDAn kotiottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1007 silmäparia, mutta se ei kotijoukkuetta pelastanut, sillä Merikoski vei voiton maalein 6-3 ja eteni jatkoon voitoin 2-0.

Ottelu oli puolivälissä tasatilanteessa 3-3, mutta Merikoski osui vielä kolmesti ottelussa ja kotijoukkueen hanat menivät kiinni. Merikosken tehopelaaja oli 2+1 naulannut Mika Heiskanen. Joukkueen seuraavan vaiheen vastus on Pirkkalan Pirkat.

AC Haki ja LeBa mittasivat toisiaan Vantaalla toisen osaottelun merkeissä. HaKi ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia ja vei voiton loppuluvuin 10-5 ja jatkaa Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

HaKin ykkösviisikko oli jälleen iskussa ja puolustaja Tommi Aro merkkautti itselleen tehopisteet 1+3. Kakkosviisikon Carlos Friman naulasi ottelussa hattutempun.

AC HaKin seuraava vastustaja on Kirkkonummen Rangers tai Lahden Pelicans. Rangers johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0 ja toinen osaottelu mitellään sunnuntaina Lahdessa. Seuraavan vaiheen otteluparin voittaja nousee Divariin kaudelle 2018-2019.

Divarin karsinnat:
15:30 Pirkat – MLT 9-5 Ottelutilastot Pirkat Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 AC HaKi – LeBa SB 10-5 Ottelutilastot AC HaKi karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 IBK MEDA – Merikoski SBT 3-6 Ottelutilastot Merikoski Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen