Divarit

Salibandy.fi-palvelimella toimintahäiriöitä – ”Asiantuntijat eivät ole löytäneet selkeää syytä”

10.03.
2018
Divarit

Salibandyliigan päätöskierroksen seuraaminen reaaliaikaisen liiton tulospalvelun kautta hankaloituu. Kuva: Anssi Koskinen.

Salibandyliitto tiedotti Facebook-sivuillaan salibandy.fi-palvelimen toimintahäiriöistä, jotka ovat olleet syynä tulospalvelun tukkoiseen käyttäytymiseen viime viikonloppuina.

Esimerkiksi miesten Divarin ja Salibandyliigan pudotuspelien suhteen kehotetaan kääntymään vaihtoehtoisen tulospalvelun käyttöön.

Salibandyliiton tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

Tiedote salibandy.fi palvelimen toimintahäiriöistä:
Salibandy.fi palvelimella on ollut operaattorista (Nebula) ja sivujen toimittajasta (Routa) johtuvia toimintahäiriöitä kahtena viime viikonloppuna. Viat alkoivat kun sivusto siirrettiin uudelle palvelimelle, jonka oli tarkoitus olla nopeampi ja toimintavarmempi.

Palvelin on kuitenkin ollut, etenkin viikonloppuisin, erittäin suuren kuormituksen alla, eivätkä asiantuntijat ole löytäneet tähän selkeää syytä tai pysyvää ratkaisua. Tilanne on harmillinen.

Erilaisia optimointeja ja tehonlisäyksiä on tehty ja palvelin on ympärivuorokautisessa valvonnassa. Haluamme kuitenkin korostaa, että viat eivät kosketa Palvelusivustoa tai Tilastopalvelua, sillä ne on eriytetty toiselle palvelimelle. Näin ollen otteluiden tilastointi ja tilastojen tarkastelu on turvattu.

Ottelujen reaaliaikaista tilastointia voit siis seurata täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila