Liigat

Sarjakakkonen vain vaivoin voittoon NST:stä – katso naisten Salibandyliigan tulokset

10.03.
2018
Liigat

NST ja SB-Pro väänsivät tiukan kamppailun. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tänään viidellä paikkakunnalla. Lappeenrannassa NST kiusasi SB-Prota aina jatkoajalle saakka.

Loppulukemat merkattiin lopulta Prolle 8-7 jatkoajan jälkeen. Suoritus oli NST:ltä varsin varteenotettava, sillä piste-eroa sarjakakkosen ja kahdeksantena olevan lappeenrantalaisryhmän välillä on 19 pistettä.

Ottelussa tehtiin maaleja tasatahtiin läpi 60-minuuttisen, mutta siinä mielessä voiton kääntymistä Prolle voidaan pitää tilastojen valossa oikeudenmukaisena, että NST ei johtanut kamppailua kertaakaan. Voittomaalin Prolle iski Mirja Hietamäki, kun digitaalit näyttivät aikaa 61:11.

NST:n ja koko ottelun tehokkain oli neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Juuli Hakkarainen. Pron tehonainen oli puolestaan NST-taustainen Heidi Lirkki pistein 2+2. Jenni Torkki säesti pistein 1+3.

Pisteellä NST varmisti myös paikkansa pudotuspeleissä, sillä samalla Classic voitti ÅIF:n. Näin NST:n ja ÅIF:n ero on kolme pistettä ja ÅIF:lla on enää yksi peli pelaamatta. NST pelaa runkosarjassa vielä kahdesti.

Päivän muissa otteluissa voittoihin ylsivät Classic, EräViikingit, SSRA ja PSS.

Naisten Salibandyliiga:
15:00 ÅIF – Classic 2-8
15:00 TPS – EräViikingit 1-5
17:00 NST – SB-Pro 7-8 JA
17:00 O2-Jyväskylä – SSRA 3-7
18:30 PSS – Koovee 9-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila