Divarit

SB Vaasa haki selvän voiton Loviisasta – katso Divarin puolivälierien tulokset

10.03.
2018
Divarit

SB Vaasa haki vierasvoiton Loviisasta. Arkistokuva: Ari Honkonen.

Miesten Divarin puolivälierissä pelattiin tänään otteluparien avausottelut. SB Vaasa ryösti Loviisan Torilta kotiedun voittamalla joukkueiden ensimmäisen puolivälieräottelun lukemin 9-4. Sarja on näin katkolla huomenna Vaasassa.

Vaasalaiset hurjastelivat 5-0 -johtoon jo vajaassa 28 minuutissa ja vasta ottelun puolivälin jälkeen Tor onnistui rikkomaan kuparisensa. Tor nousikin jo kolmen maalin päähän, mutta toisen erän viimeisen osuman iskivät jälleen oranssit.

Kolmannessa erässä Peik Salminen kavensi ylivoimalla, mutta vaasalaiset naulasivat kolme seuraavaa osumaa. Tor osui vielä kerran ylivoimalla minuutti ennen loppua, mutta SB Vaasa nappasi selkeän viiden maalin voiton.

Ensimmäisissä puolivälieräotteluissa voittoihin ylsivät myös NST:n yllättänyt Josba, M-Team, sekä Jymyltä kotiedun ryövännyt Porin Karhut. Kaikki sarjat ovat katkolla huomenna, sillä välieriin pääsyyn vaaditaan kaksi voittoa.

Miesten Divarin puolivälierät:
14:00 NST – Josba 3-5 (Voitot 0-1)
15:30 M-Team – LNM 8-6 (Voitot 1-0)
17:00 Loviisa – SB Vaasa 4-9 (Voitot 0-1)
17:00 Nurmon Jymy – Karhut 7-8 (Voitot 0-1)

Lue myös:
Jättiyllätys heti ensimmäisessä Divarin puolivälierässä – Josba kaatoi NST:n

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila