SB Vaasasta lähtenyt Jani Lipsanen valmentaa ensi kaudella OLS:aa

Jani Lipsasesta OLS:n uusi päävalmentaja. Kuva: Ari Honkonen

Jani Lipsasesta OLS:n uusi päävalmentaja. Kuva: Ari Honkonen

SB Vaasa uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Jani Lipsanen, 34, ei jatka enää joukkueen päävalmentajana. OLS:n uutisen mukaan Lipsanen nähdään ensi kaudella Salibandyliigassa pelaavan oululaisjoukkueen penkin takana.

OLS:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Lipsanen tulee toimimaan myös OLS:n lajivastaavana. Lipsanen aloittaa toimissaan toukokuussa.

Ennen SB Vaasaa Lipsanen toimi Kuopion Welhojen sekä Kajaanin Papaksen päävalmentajana. Vaasalaisseuran kausi päättyi puolivälierätappioon Loviisan Toria vastaan. OLS oli miesten Salibandyliigan runkosarjan 10.

OLS ilmoitti samalla, että viimeiset kaksi kautta seuran lajitoiminnasta vastannut Ville Oksa jää pois seuran palveluksesta ja siirtyy uusien haasteiden pariin. Päävalmentaja Eetu Vehanen suuntasi oman kelkkansa Sveitsiin kauden jälkeen.

OLS:n uutinen

15 comments

  1. Suurempi ongelma on varmaan nämä opiskelunsa päättävät pelurit aina Vaasassa.

  2. Ainakin Nylundi lähtee. Lisäksi lopettamassa Kukkoa palmbergia ja viinamäkeä… Junnuista ainakin hakanen vaihtanee maisemaa isompiin ympyröihin

  3. Joo taitaa iso kato käysä Vaasan suunnalla. Järvinen ja Montassiiri ovat myös lähtijöiden joukossa. Eli valmentajan lisäksi noin 6-8 pelaajaa kahdesta pelaavasta kentällisestä.

    Sitä ei osaa sanoa että löytyykö junnupuolelta kuinka paljon paikkaajia.

  4. Kokkolan kaprizov ”Ville mattila” tulee paikkaamaan puolet lähtijöistää ja höntsäilee divarin pistepörssin voittoon

  5. Hyvä pakka leviää….Nylund ja Järvinen +-tilaston divarin kakkonen ja kolmonen…kotikonnut saa hyvät pelimiehet. Harmi kun noin moni hyvä pelimies lopettelemassa.

  6. Tsemppiä Dannylle Ouluun! Mitään edellisiltä pois ottamatta, niin toivotaan, että talon ulkopuolinen tulija piristäisi touhua.

  7. Ei ole korvaajiksi. Mistä päin nämä Nylund, Järvinen lähtöisin?

  8. Koutsi valinta tärkein, vetää tai ei vedä pelaajia. Nylund etelä-Suomesta PSS:stä ja Järvinen Classicin kasvatti, pelannut myös kauden Sveitsin NLA:ta ja Kooveessa. Vaasa olisi kyllä tervetullut liigaankin, mutta on seuralla miettimistä. Blue Foxista saa varmaan apuja, mutta jos nuo kuusi yllämainittua lähdössä, niin vaikea on kausi.

  9. 99- ja 00-ikäryhmässä muutama ehkä potentiaalinen peluri, joista Honkonen (99) ollut ringis pitempään mutta paikat ei näytä kestävän millää. Hämäläinen (99) oli 3. sentterinä lähes koko kauden ja puolustaja Pukkinen (00) sai vähän peliaikaa muiden loukkien aikana. Ihan ok pelaajia, mutta ei millään oman ikäluokkansa kärkeä (0 maajoukkuekutsua tms), joten kovin isoa roolia eivät pysty vielä ottamaan. Lupaavin juniori lienee pienikokoinen taituri Riku Hakanen (01), joka pääsi myös pelaamaan muutamassa pelissä viime kaudella. Takonut hurjia tehoja, tosin poikien divarin puolella, mutta ei ole vielä fysiikaltaan valmis isoon tonttiin. Tätä herraa on kyllä myös viety vahvasti Tampere/seinäjoki akselille

  10. Ei mene eteen päin OLS:n toiminta seurana, ei sitten millään. Viemättä mitään Lipsaselta pois, pankki tyhjenee aika nopeasti, kun ensin pyörittää seuran arkea 8-16, sitten hyppää liigajoukkueen treeneihin ja vielä viikonloput kulkee peleissä. Kärsii joko tai tai molemmat, tai mies palaa loppuun alta aikayksikön.