Video: 17-vuotias laituri maalivireessä SB-Pron kotivoitossa

Jenni Torkki oli Pron onnistujia lauantaina. Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

Jenni Torkki oli Pron onnistujia lauantaina. Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

SB-Pro ja TPS mittasivat toisiaan lauantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Nurmijärvellä. Pro ei antanut vieraille armoa ja vei voiton ottelusta maalein 5-1.

SB-Pro johti peliä 4-1 viimeiseen erään mentäessä, eikä turkulaisryhmä saanut viriteltä enää kiriä. SB-Pron pistenikkarina hääri vuonna 2000 syntynyt Jenni Torkki, joka osui kahdesti ottelussa.

SB-Prolla on vielä teoreettiset mahdollisuudet voittaa runkosarja, mutta vaikka joukkue voittaisi molemmat viimeiset ottelunsa, niin Classicin pitäisi kärsiä suurinumeroisia tappioita omissa peleissään, ja se skenaario ei ole järin todennäköinen. Sen sijaan Prolla voi tehdä tiukkaa pitää kiinni kakkostilasta, kun PSS nousi tasapisteisiin sunnuntaina. Pron loppuvastustajat ovat kuitenkin verrattaen helppoja (NST sijalla 8. ja O2 sijalla 10.)

TPS:n kolmen pelin voittoputki katkesi tappion myötä. Turkulaisjoukkue on nyt naisten liigan kuudentena.

Ottelutilastot
Tapio Hämeen-Anttilan ottelukuvat

5 comments

  1. U19 Viimeisimmän kokoonpanon 3 pelaajaa onnistui pelissä maalinteossa: TPS:n ainoa maali -99 Rastas, -00 Torkki 2 maalia ja Torkin tekemästä maskista -99 Sotala. Toivottavasti kolmikko pelaa keväällä tyttöjen mm-kisoissa

  2. Valitettavasti Sotala ei saanut maajoukkuepaidassa näyttöjä antaa, joten tuskin mm kisoissa nähdään. Torkki ja Rastas siellä varmasti.

  3. Juulianna Sotala kuuluu ehdottomasti U19 tyttöjen maajoukkueeseen, näytöt Liigassa on paremmat, kun kenelläkään muulla U19 maajoukkueen vakio puolustajista. Se että Julle ei ole päässyt maajoukkueessa vielä näyttämään, kertoo vaan maajoukkueen valmentajien sokeudesta.

  4. Samaa mieltä kaikkien kanssa. Kyllä nyt olisi jo syytä herätä kaikkialla! Tämähän on aivan järjetöntä! Kaikille silmäleikkaus. Näkökyky on syytä saada takaisin, muuten ei voi nähdä!