Video: 17-vuotias OLS-peluri avasi maalihanat liigassa – Oilersin tappioputkelle jatkoa

Kuvakaappaus videosta.

Kuvakaappaus videosta.

OLS ja Oilers mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigan ottelussa sunnuntaina. OLS vei ottelusta 5-3-voiton kotikentällään.

Oululaisten tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Juho Laurila sekä 0+2 tehtaillut Olli Wikstedt. Riku Ruonakangas pelasi liigauransa avauspelissä ja onnistui heti maalinteossa iskiessään 3-3-tasoitusmaalin.

OLS katkaisi voitolla seitsemän pelin tappioputken ja on nyt sijalla 11. Runkosarjan viimeiselle kierrokselle riittää sopivasti panosta, kun vastaan astelee sijaa alempana oleva Steelers. Oilersin vuosi 2018 on ollut hyvin hankala. Joukkue on voittanut ainoastaan kaksi peliä tänä vuonna, mutta on edelleen menossa pudotuspeleihin sijalta kahdeksan. Perättäisiä tappioita on kertynyt viisi.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. OLSn B-junnut ovat jo kesälomalla!
    Jos OLS haluaa menestyä, niin tuolla on resursseja paikata loppuauden ontuvaa KH-sektoria!!!

  2. Tuo B-junnujen sarjaohjelma on mielenkiintoinen. Toisilla joukkueilla oli vielä kolme peliä pelaamatta siinä vaiheessa kun toisilla päättyi kausi.

  3. Hienoa duunia OLSllä taas näiden videoiden puolesta tälläkin kaudella. Mukavaa nippelitietoa ka

  4. Hienoa duunia OLSllä taas näiden videoiden puolesta tälläkin kaudella. Mukavaa nippelitietoa kaikissa videoissa pitkin kautta, välillä toki turhaakin, mutta pääasiassa hyviä poimintoja. Muutoinkin hyvin koottuja videoita. Loisto duunia! Ja hyvää kesälomaa, joka alkanee tulevana viikonloppuna.