Divarit

Video: Brusas osui puolen kentän takaa – Hällfors nousi ratkaisijaksi jatkoajalla

18.03.
2018
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

M-Team ja Loviisan Tor mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin ensimmäisessä välieräpelissä. Loviisan Jonas Hällfors ratkaisi ottelun jatkoajalla ajassa 68.16 ja Tor haki vierasvoiton maalein 5-4.

Tor oli jo melko lähellä voittoa varsinaisella peliajalla, mutta Aki Mäkinen toi kotijoukkueen tasoihin ajassa 58.31. Otsikossa mainittu Stefan Brusasin lavasta lähtenyt 3-2-johtomaali syntyi sangen kaukaa.

Hällfors oli myös joukkueensa tehopelaaja kahdella maalilla. Konkari Joni Niiranen iski pisteet 1+1 ja Niko Nordström torjui maalillaan 25 laukausta. M-Teamin Mikko Pasanen maalasi kahdesti ja Aake Eronen syötti kaksi osumaa.

Ottelusarja jatkuu tänään Loviisassa kello 17 alkaen. Jos Tor voittaa, niin se etenee Divarin finaaleihin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen