Divarit

Video: Divarin puolivälierässä kylmänviileä ratkaisu vapaalyönnistä – näin M-Team eteni välieriin

13.03.
2018
3 Kommenttia
5
Divarit

Sinipaitainen M-Team tykitti Limingan Niittomiehet kesäloman viettoon. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team kaatoi miesten Divarin puolivälierissä Limingan Niittomiehet kahdesti ja eteni neljän parhaan joukkoon. Ensimmäinen ottelu päättyi M-Teamin 8–6-kotivoittoon ja sunnuntaina LNM kaatui vieraissa 1–3.

Playoff-avauksen ensimmäinen erä oli varsin kaksijakoinen, sillä M-Team siirtyi ensin 3-0-johtoon, mutta LNM nousi vielä ensimmäisen 20-minuuttisen lopussa tasoihin. Toisessa erässä M-Team venytti johdon kahteen maaliin, eikä kolmannessa enää johtoasemastaan luopunut.

Vaikka M-Team voitti, oli ensimmäisen puolivälierän kylmäpäisin suoritus kuitenkin LNM-pelaaja Matti Heikkisen käsialaa. Ottelun 6-4 -kavennus syntyi Heikkisen ammuttua vapaalyönnin suoraan M-Teamin maalin yläkulmaan. Tilanne näkyy ensimmäisellä videolla ajassa 2:14.

M-Teamilta onnistuivat tutut nimet, kun Mikko Pasanen, Antti Itkonen ja Simo Paulaharju takoivat kukin tehot 2+1. Limingalle kaksi maalia teki Samuli Saukko.

Sunnuntaina pelattu toinen puolivälieräottelu oli tasainen, mutta selkeästi vähämaalisempi. Mikko Pasanen avasi maalihanat toisessa erässä, ja vielä reilun puolen tunnin kohdalla Henri Eskelinen lisäsi johdon 0–2:een komealla laukauksella.

Olli Tornberg toi lämärillään liminkalaiset maalin päähän kolmannessa erässä, mutta ajassa 51.37 Teemu Jaakkola iski viimeiseksi jääneen maalin LNM:n verkkoon.

Ottelutilastot ensimmäisestä puolivälierästä

Ottelutilastot toisesta puolivälierästä

1. puolivälierä:

2. puolivälierä:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila