Päävalmentajat Mika Ahonen (ErVi) ja Heikki Luukkonen (Oilers) eivät huomanneet lainkaan "videobombaajia." Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Päävalmentajat Mika Ahonen (ErVi) ja Heikki Luukkonen (Oilers) eivät huomanneet lainkaan ”videobombaajia.” Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit vei Esport Oilersia selkein 9-3 -lukemin runkosarjan päätöskierroksella.

Oilers siirtyi ottelussa kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä, mutta kotijoukkue nousi erän viiden viimeisen minuutin aikana vielä neljällä osumallaan rinnalle ja reippaasti ohi. Kahden seuraavan erän aikana ErVi vei peliä ja kaahasi lopulta selvään kuuden maalin voittoon.

Isäntien tehopelaaja oli 2+1 -pisteet iskenyt Mika Moilanen. Kahteen pisteeseen ylsivät ErViltä Lauri Kapanen (2+0), Tuomas Iiskola (0+2) ja Mikael Lax (0+2).

Ottelun jälkeisessä pressissä nähtiin odottamattomia vieraita valmentajien puheenvuorojen aikana. Luotsit eivät näyttäneet huomaavan lainkaan, kun ErVin mainosmateriaalien takaa ilmestyi kaksi lasta seuraamaan, mitä huoneessa tapahtuu. Tilanne näkyy lehdistötilaisuuden videotaltioinnissa ajassa 3:00.