Liigat

Video: Huippuvireinen latvialaisvahvistus laukoi jatkoajalla KrP:n ensi kertaa välieriin

28.03.
2018
Liigat

Morics Krumins pelaa elämänsä kautta. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja SPV mittasivat toisiaan tiistaina miesten Salibandyliigan viidennessä puolivälieräpelissä. KrP vei trilleripelin voiton Morics Kruminsin 2-1-maalilla, joka syntyi jatkoajalla ajassa 72.55.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella yli puoli tuntia, kunnes Mikko Laakso vei KrP:n kotijohtoon. Jyrki Holopainen tasoitti kolmannen erän alussa ja sen jälkeen tahkottiin jälleen yli puoli tuntia ennen ratkaisumaalia.

Latvialaispuolustaja Krumins on ollut kovassa vireessä läpi kauden ja kevään mittaan vire on jopa parantunut. Krumins on laukonut puolustajan paikalta pisteet 7+3 ja on tällä hetkellä pudotuspelien pistepörssin viidentenä. Huippulaadukkaan KrP:n ykkösvitjan takalinjoilla luutiva on toki onnistunut kokonaisvaltaisesti ja johtaa pudotuspelien tehotilastoa lukemalla +15.

KrP:n voitto tarkoittaa sitä, että joukkue nähdään ensi kertaa miesten liigan välierissä. Puolivälieräsarja SPV:tä vastaan meni nokialaisille voitoin 4-1.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen