Jami Manninen oli viiden pisteen vireessä keskiviikkona. Kuva: Jari Turunen

Kuopion SB Welhot ja Jyväskylän Happee mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan saralla. Derby Della Järvi-Suomena mainostettu ottelu päättyi Happeen 10-4-vierasvoittoon.

Happee rankoi Welhoja virheistä heti ensimmäisessä erässä, ja tauolle mentiin lukemissa 4-0. Welhot aloitti kakkos- ja kolmoserät räväkästi maalien suhteen, mutta Happee oli lopulta selkeästi parempi ottelussa.

Jyväskyläläisten selkeitä pisterohmuja olivat Jami Manninen (2+3) ja Veli-Matti Hynynen (3+1). Peter Kotilainen onnistui myös pistein 2+1. Welhojen Petri Lesch pysäytti maalillaan kaikkiaan 30 laukausta.

Voiton myötä Happee nousi neljänneksi. Welhot on voittanut vain yhden pelin viimeisestä kuudesta, mutta jatkaa kymmenentenä.