Video: Kaukolaukaus jäi voittomaaliksi – ErVi nappasi kotiedun Kooveeta vastaan

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Helsinkiläinen EräViikingit kaatoi naisten Salibandyliigan päätöskierroksella Tampereen Kooveen. 6–7-vierasvoitto takasi EräViikingeille kotiedun pudotuspeleihin.

Koovee kiri vieraiden 2–6-johdon vielä päätöserässä. Roosa Salmela kavensi tilanteen 5–6:een ajassa 53.57.

Ottelun voitto-osumaksi jäi kuitenkin Mirva Laitisen sivaltama kaukolaukaus, joka upposi aivan Koovee-maalin yläkulmaan. Oona Kauppi kavensi vielä kerran, muttei kyennyt enää tasoitukseen.

Maailman parhaaksi naispelaajaksi valittu Veera Kauppi (1+1) oli Tuulia Ahon (0+2) ja Hanna Puolakan (2+0) kanssa tamperelaisten tehokkain. ErVin Sara Piispa ja Daniela Westerlund juhlivat 1+2-pisteillä.

Joukkueet kohtaavat toisensa Salibandyliigan puolivälierissä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

8 comments

  1. Minkä ihmeen takia livelähetys Elisalta tulee vain yhdestä kamerakulmasta ja sitten koosteessa kuvakulmia hidastuksiin kyllä löytyy? Mikä järki?

  2. Kooveellä vuosiin mahdollisuus edetä välieriin – aiempina vuosina aina Classicin valinta ja pudonneet! Tsemppiä Koovee peleihin!

  3. Johtuisko siittä et elisa kuvasi ja kooveen sankarit teki ainostaan koosteen tapaisen videon

  4. Kooveella myös vuosiin viimeinen mahdollisuus päästä välieriin. Kaupit lähtee Ruotsiin ja sen jälkeen onkin sitten vähän hiljaisempaa…

  5. Onhan nämä joukkueet toipuneet lähdöistä – prolta My ja Mira, Loisakin lähti Ruotsiin, Nakitkin pleijareissa, vaikka lähes kaikki tositekijät lopetti. Koovee vain katselemaan ympärilleen siinä Tampereen eteläkulmilla on hyviä nuoria kykyjä nousemassa liigaan ja Koovee on hyvä vaihtoehto!

  6. Muut joukkueet ovat varmasti toipuneet. Muitten kohdalla vaan aukot ovat olleet pienemepiä

  7. ,kuin Kauppien jättämä kraateri. Kaupit ovat vastanneet yli puolista Kooveen maaleista (67/121). Puhumattakaan syötöistä ja muista luoduista maalipaikoista. Sen verran pallollista osaamista on lähdössä, että pudotus voi olla raju. Suuntaa voi hakea Kooveen viime kauden sijoittautumisesta runkosarjaan. Kaikkea onnea kuitenkin tulevaan kevääseen!