Liigat

Video: Koovee nappasi voiton kovassa paikassa – ratkaiseva peli sunnuntaina

25.03.
2018
Liigat

Koovee voitti Steelersin lauantaina maalein 3-1. Kuva: Esa Takalo

Koovee ja Steelers mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan karsinnoissa Tampereella. Koovee oli ottelussa väkevämpi loppuluvuin 3-1.

Koovee iski kolmesti ensimmäisen puolen tunnin aikana Perttu Koljosen (1+1), Roni Tuomelan ja Samuli Salomaan toimesta. Steelersin Timo Johanssonin kavennus syntyi vielä toisessa erässä, mutta ottelun voittajasta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä.

Koovee tasoitti ottelusarjan ja tilanne on nyt 2-2. Sarjan ratkaiseva viides ottelu pelataan sunnuntaina klo 18 Hämeenlinnassa ja Fanseat näyttää kamppailun suorana. Sarjan voittaja pelaa ensi kaudellakin Salibandyliigassa ja häviäjän kohtalo on mitellä vielä Divarin finaalien häviäjää vastaan erillisessä karsintasarjassa.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen