Koovee tasoitti puolivälieräsarjan kotikentällään. Kuva: Esa Takalo

Koovee ja EräViikingit kohtasivat sunnuntaina naisten Salibandyliigan puolivälierin toisessa ottelussa. Koovee oli ottelussa vahvempi loppulukemin 6-1.

Koovee aloitti vahvasti ja kakkosvitja osui kolmesti ensimmäisen 23 minuutin aikana. Oona Kauppi lisäsi johtoa ajassa 23.10, ErVi kavensi vielä toisessa erässä, mutta Koovee naulasi vielä kaksi maalia viimeisessä erässä.

Kooveen tehopelaaja oli kolmesti maalannut Oona Kauppi. Muita tehopelaajia olivat Juulia Lintula (2+0), Johanna Homi (1+1) ja Veera Kauppi (0+2).

Ottelusarja on tilanteessa 1-1 ja kolmas peli mitellään keskiviikkona Helsingissä. Välieriin pääsy vaatii kolme voittoa.

Esa Takalon ottelukuvat

1. Maalikoosteen perusteella KooVeella oli erittäin nopeaa suunnanmuutospeliä, joka selkeästi pääsi yllättämään EräViikingittäret pariin otteeseen, lopussa hyvin klassinen maalin takaa syöttö eteen, jossa liian laajaksi mennyt neliö ei ehtinyt reagoimaan Kaupin syöksyyn tai reboundiin. Selkeästi ErVi:n tiivistettävä puolustamista. ErVin maalissa näkyi heidän mahdollisuutensa KooVeeta vastaan,nopeilla syötöillä tilanteita ja vetopaikkoja, niin puntit voivat hyvinkin tasoittua Mosalla huomenna. Jännä ja henkisesti tärkeä 3. peli tulossa!

2. Hyvä oli peli Tampereella sunnuntaina molemmilta mutta Koovee oli alusta lähti niskan päällä. Kotijoukkue piti selkeästi hallinnan itsellään ja ErVi jäi aika aseettomaksi. Mielenkiintoinen peli on tulossa huomenna Mosalla.