Video: KrP lisää löylyä puolivälieräsarjaan – irvailee tähtipelaajan saamasta kohtelusta

Kuvakaappaus videosta.

Kuvakaappaus videosta.

Nokian KrP ja SPV ovat kohdanneet tähän mennessä kahdesti miesten Salibandyliigan puolivälieräsarjassa. Ottelusarja on tilanteessa 1-1 ja kipinöitä on lennellyt kentällä sekä kommenttipalstalla.

KrP:n sangen persoonallisesta tyylistään tunnettu mediatiimi julkaisi keskiviikkona demonstraation siitä kuinka SPV-pakki Jyrki Holopainen piti tähtipelaaja Henri Johanssonia aisoissa Seinäjoella. SPV voitti toisen ottelun kotikentällään maalein 7-4.

Sarja jatkuu torstaina klo 18.30 Tampereen Raholassa ja ISTV lähettää ottelun suorana. Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa.

28 comments

  1. Puuhastellaan. Onhan tässä vähän haastavaa luoda uskottavaa brändiä kun pääsarjajoukkueet puuhastelee tähän tyyliin. Olkoonkin kuinka läppää tahansa.

  2. Ei onneksi tarvi sentään Veikkolaa pistää henrin rinnalle.

  3. Suunta on oikea. Juuri tätä salibandy ja playoff kaipaa. Särmää. Luodaan odotuksia ja asetelmia pelin ulkopuolella. Ajatus on hyvä, toisin toteutus voisi olla korkeammalla tasolla. Tuohon animoitua näätälogoa alkuun ja videon editointi muulla kuin moviemakerilla. Näin luodaan videosta tuote jonka voi yhdistää seuraan ja brändiin. Videosta kuitenkin posia. Pitää muistaa, että resurssit on rajalliset.

  4. Nähdä kun Uusi Päivä sarja loppumassa olisiko tässä aineksia uudeksi sarjaksi sen tilalle?

  5. Tervetuloa pudotuspeleihin. Huomaa että ette usein näin pitkälle pääse

  6. Hyvät ottelijat. Tahdon huomauttaa tässä kohtaa, että Raholassa ei sitten ole tarjolla pehmustettuja seiniä…

  7. Nyt nostetaan amatöörilajin rimaa taas korkeammalle, ala-arvoista suorastaan.

  8. Hyvä video. Seinäjokelaiset eivät valitettavasti arvosta muuta kuin virsien veisaamista ja raamatun lukemista.

  9. Ristuspallolle, sää et äidin pikku nuppu pelle edes tiedä koko raamattua, älä sotke uskontoa tähän. Seinäjokiset suuttuu ja sitten vedetään tuollaista nokkaa

  10. Seinäjokelaiset ei näköjään arvosta muuta kuin p****n lapioimista.

  11. Hah loistavaa. Vaikka ollaan amatöörilaji, niin kyllä monet silti näkee vaivaa ja tuottaa hienoa jälkeä, esim. Oilers videosarjansa kanssa. Nämä tän tyyliset hassuttelut kuitenkin sopivat KrP:lle kuin nenä päähän ja jotain on tehty oikein kun puolet kommentoijista pahoittaa aina mielensä. Oli resurssit mitkä tahansa niin ei elämää ja urheilua kannata aina ottaa liian vakavasti.

  12. Ei kauaa mene ja krp:n fanit ilmestyvät kakkajuttujensa kanssa. Eikö ne kakkaleikit yleensä lopu sen jälkeen kun kasvetaan sen ensimmäisen pudotuspelivoiton verran.

  13. Hauskoja videoita. Ja mukava katsoa. Onhan se Jopet show ukko huikia! Kuljetuspäällikkö, bussikuski:D

  14. Hohhoijjaa… Eiköhän tässä sitä yritetä sanoa, että ei saisi pelata niin kuin pelasitte silloin kun me hävittiin.

  15. Yleensä kakkaleikit loppuu taaperoiässä……aika hyvin ovat oppineet kirjoittamaan noin nuorina….

  16. Ei tämä kyllä yllä lähellekään Kummelitasoa(kaan).
    Vormisto seuraavaan mukaan antamaan ohjeet kuinka puristetaan …

  17. Nokialla laulu raikaa katsomossa fanijoukon pomppiessa villisti. Peliveljet pohtivat että miksi ei tänään(kään) usko riittänyt vierasvoittoon.

  18. Olihan niitä paikkoja spv:llä vaikka muille jakaa mutta kun Pohjonen oli palannut tolppien väliin niin ei mahdollisuuksia mitenkään. Pohjonen ja 1-kenttä murskaa kaikki. Näillä mennään Hartwall-areenalle.

  19. No onhan tässä nyt jo vähän edes yritystä luoda fiilistä. Ei kai kukaan nyt aivan edes bollywood-tuotannon tasoa odottanut näillä kotimaisilla resursseilla. Toivon vain ettei Louhimies ollut kameran takana ja näyttelijöillä on kaikki hyvin. T. Nurmolainen

  20. Arvostan kovasti, että kristityt palloilijat syyttää seinäjokisia raamatun lukemisesta 🙂

  21. Kristitty tausta molemmilla seuroilla kuten yli 70% suomalaisilla.

  22. Toiset yrittää luoda lajille uskottavaa imagoa ja toiset julkaisee tämmöisiä videoita. HUOH…