Liigat

Video: Kurkkaus pudotuspelien kulisseihin – ”Vedätkö Superfinaalin alkulämmittelyn sulka päässä?”

17.03.
2018
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandyliigan pudotuspelit käynnistyivät keskiviikkona EräViikingit-Indians -ottelulla Vantaalla. Selostaja Tuomo Reponen teki ottelun kommentoinnin ohessa ”Kulisseissa” -videosarjan pätkän, jossa haastateltiin pelaajia ja muita salibandyhahmoja ennen peliä.

Reponen on tehnyt vastaavanlaista videosarjaa myös kevään 2015 pudotuspelien yhteydessä. Indians-kapteeni Valtteri Kainulaiselta kysyttiin muun muassa sitä, että vetääkö hän Superfinaalin alkulämmittelyssä sulka päässä, jos Indians yltää finaaliin saakka.

Toinen osio on kuvattu KrP-SPV -ottelun yhteydessä Tampereen Raholassa. Videopätkässä selviää myös miksi Tuukka Kivirannalla on laskettelulasit päässä alkulämmittelyssä ja mikä on SPV:n kevään ykköskoppibiisi.

Uudet jaksot ilmestyvät Jatkuvaa Syöttöä Facebook-sivustolle, ja Youtubeen joten tilit voit ottaa seurantaan tästä.

Osa 1

Osa 2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen