Divarit

Video: Kyynärpäällä naamaan – näin Karhut-hyökkääjä törttöili itsensä suihkuun

18.03.
2018
Divarit

NST:n ja Karhujen ensimmäisestä välieräpelistä ei jäänyt uupumaan dramatiikkaa. Kuva: Markku Taurama

Lappeenrannan NST ja Porin Karhut mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin välieräpelissä Lappeenrannassa. Karhut voitti ensimmäisen välieräottelun maalein 7-4.

Viimeiseen erään mentäessä Karhut johti peliä 4-2. Kotijoukkue käväisi kahteen otteeseen maalin päässä kolmoserässä, mutta Eero Harjulan 6-4-maali ajassa 58.07 oli ratkaiseva niitti.

Ottelun loppuminuuteilla nähtiin ikävämpi tapaus, kun Karhujen Matti Rössi lanasi NST-pelaajan maalin edessä PR3-rikkeen arvoisesti. Rössi sai siis tapauksesta automaattisen pelikiellon myös seuraavaan otteluun, joka pelataan sunnuntaina Porissa. Rössi sai aiemmin tällä kaudella kolmen ottelun pelikiellon linkin takaa näkyvästä tilanteesta.

Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund kommentoi tapausta seuraavasti Satakunnan Kansassa:

– Se oli sellainen puolivahinko, mutta varmasti ihan oikea tuomio. Matti tuuppasi epähuomiossa kaveria naamaan maalineduskähinässä ja vastustaja veti kuolevat joutsenet perään, Nylund totesi.

Nylund otti myös kantaa jo tulevaan kurinpitopäätökseen.

– Se on sellainen lautakunta, ettei niistä päätöksistä ota kukaan koskaan mitään selvää. Voi tulla ihan mitä vaan, Nylund tuhahti lehdelle.

Ottelun maalinikkareita olivat Harjula (2+0) ja Arto Vainikainen (2+0). Karhut johtaa ottelusarjaan voitoin 1-0 ja voi edetä Divarin finaaleihin sunnuntai-iltana klo 18 alkavan ottelun myötä.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Matti Rössin ulosajo:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen