Video: Nähtiinkö Seinäjoella kauden erikoisin maali miesten Salibandyliigassa?

Tässä syntyy yksi kauden erikoisimmista maaleista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Tässä syntyy yksi kauden erikoisimmista maaleista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa SPV kaatoi Esport Oilersin lauantaina kotikentällään lukemin 8-4.

SPV joutui ottelussa takaa-ajajan asemaan ensin, kun Severi Korhosen millintarkka laukaus löysi tiensä punapaitojen maalin takakulmaan. Mikko Kohonen kuitenkin tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin.

Kohonen oli asialla myös SPV:n 2-1 -osumassa, joka on lähellä ansaita kauden erikoisimman maalin tittelin. Kohonen pyrki syöttämään pelivälinettä maalin eteen Ville Kuuselalle, mutta Oilers-mailojen kautta pallo suuntautuikin suoraan Kuuselan otsaa kohti. Konkarihyökkääjä ehti hädin tuskin silmiään räpäyttää kun pallo oli jo kimmonnut herran kasvoista maaliin. Maali näkyy videolla ajassa 2:35.

Maali merkittiin silti siis Kohosen nimiin. Myöhemmin ottelussa Kohonen osui myös miinuskulmasta ampuen pallon Joonas Kaltiaisen kautta maaliin.

Vaikka Oilers tasoitti toisessa erässä, ei SPV päästänyt ”öljymiehiä” enää ottelussa kertaakaan johtoasemaan ja karkasi voittoon lopulta kolmannessa erässä. Etenkin SPV:n ylivoima oli rautaa kamppailussa.

Neljän maalin Kohosen lisäksi pelipäällä oli pistein 1+2 onnistunut Sami Koski. Oilersin tehokkaimmat olivat kaksi maalia ampunut Riku Holopainen, kaksi syöttänyt Santeri Lindfors ja tehot 1+1 nakuttanut Kristian Lamminen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

10 comments

  1. Tuomari toimi komiasti pakkina speven 8-3 maalissa!! Muutenni nää hessut oli ihan kassalla

  2. Oliko yhtä kassalla mitä lerssin pelaajat ovat olleet koko kevätkauden?

  3. Tervemenoa vain itse näyttämään miten se tuomarointi hoidetaan.

  4. Kai tuomareilta jonkin näköistä linjaa saa ja pitää odottaa?

  5. Tietenkin.Mutta esim.jalkaoallon MM-KISOISSA on finaalissa tehty kädellä maali.Jääkiekon MM-KISOISSA on tehty verkon läpi ratkaisumaali.Näitä on helppo katsomosta ja tv:stä katsella.Menkää vain viheltämään sitä YHTENÄISTÄ LINJAA sinne salibandyliigaan.Paljonko lyödään vetoo että joku valittaa että ette vedä yhtenäistä linjaa?

  6. Sarjatasosta riippumatta toiset keskittyy valittamaan, toiset pelaamaan. SSV dynastia hyvä esimerkki, ne jätkät pelasi ja ei paljoa tuomareille vedetty ”hei”-huutoja. Kerran yhessä lehdistössä Amu valitti. Nykky taasen pelin jälkeen antaa palautetta, pelaajat clasusta harvemmin, pelin aikana ei taida kuulua. Noista mallia, miten niitä mestaruuksia otetaan putkessa. Classia kai voi jo nyt onnitella 3 putkesta?

  7. Näin on.Toisilla käy kädet ja jalat.Toisilla käy lähinnä vain suu.

  8. Seinäjoella taitaa muuten olla liigan kalleimmat liput. Esimerkiksi Oilersin PASM runkosarjan kotipeleihin ei ole lipunmyyntiä lainkaan. SPV:llä on jopa B-pojissa lipunmyynti. Ei siinä sinällään mitään, kyllä minä sen kaksi euroa niistä voin maksaa, mutta kontrasti on suht iso.

  9. Niin ja tosiaan liigapeliin taitaa normaalit liput olla 19 euroa kappale (joskin ne on numeroiduille paikoille). Muistaakseni kaikissa muissa paikoissa on halvemmat. Oulussa taisi olla kympin. Toki, joo, SPV:llä käy kyllä ihan kivasti väkeä, että ei ne siin mielessä ylihintaiset ole, kontrasti vaan tässäkin on aika suuri.

  10. 13€:lla saa myös ihan hyvän paikan. Oulussa hinta on kymppi ja ihan syystä