Liigat

Video: Playout-sarja tasoihin – Grönfors naulasi jatkoaikaratkaisun

21.03.
2018
0 Kommenttia
0
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Koovee ja Steelers mittasivat toisiaan maanantaina miesten playout-sarjassa Tampereella. Steelers vei tiukan kamppailun voiton jatkojalla, kun Samuli Grönfors iski 5-4-maalin ajassa 60.11.

Koovee oli ottelun alussa vahvoilla ja johti peliä 3-0 ensimmäisen erän jälkeen. Steelersin toisen erän lopun tehosuma toi kuitenkin vieraat tasoihin. Koovee pääsi jälleen johtoon ennen viimeistä kymppiä, mutta Steelers nousi tasoihin viimeisellä kympillä. Jatkoaikaratkaisu syntyikin sitten varsin nopeasti varsinaisen peliajan jälkeen.

Steelersin tehopelaajia ottelussa olivat Heikki Hätönen (2+0), Nico Jonaeson (0+2) ja Markus Sipronen (0+2). Kooveelta kahden pisteen onnistujia olivat Samuli Segerman (1+1) sekä Matias Lintula (0+2).

Ottelusarja on nyt siis tasatilanteessa 1-1 ja jatkuu keskiviikkona Hämeenlinnassa. Fanseat Go näyttää ottelun klo 18.30 alkaen. Sarjapaikan varmistaminen vaatii kolme voittoa. Playout-sarjan häviäjä kohtaa Divarin finaalien häviäjän erillisessä karsintasarjassa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen