Liigat

Video: SalBa-luotsille mustaa makkaraa lohdutukseksi viimeisen liigapelin jälkeen

12.03.
2018
Liigat

Petri Seppinen sai lohdutuspalkinnon. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa neljä kautta pelannut Rauman SalBa tippui Divariin. Putoaminen varmistui Nokian KrP:lle kärsityn 11-5 -tappion myötä.

Ottelun kulku oli varsin erikoinen, sillä Nokia voitti avauserän 5-0, SalBa toisen erän 3-0 ja ”näädät” taas viimeisen erän 6-2. Isäntien tehokkain pelaaja oli neljä maalia iskenyt Elmo Luoto. Ilkka Mäkipää takoi niin ikään kovat tehot 2+2. SalBan Antti Vuorinen teki hattutempun ja Tomi Lahti säesti pistein 1+2.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa haastateltiin uransa päättänyttä SalBan Antti Keskitaloa kuluneista vuosista ”koirapaidassa.” Kiitosta jakoivat toisilleen myös päävalmentajat Petri Seppinen (SalBa) ja Jarmo Härmä (Nokian KrP). Tilaisuuden mielenkiintoisin hetki oli kuitenkin loppukevennys, jossa haastattelija jakoi molemmille luotseille paketin mustaa makkaraa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila