Video: SalBa-luotsille mustaa makkaraa lohdutukseksi viimeisen liigapelin jälkeen

Petri Seppinen sai lohdutuspalkinnon. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Petri Seppinen sai lohdutuspalkinnon. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa neljä kautta pelannut Rauman SalBa tippui Divariin. Putoaminen varmistui Nokian KrP:lle kärsityn 11-5 -tappion myötä.

Ottelun kulku oli varsin erikoinen, sillä Nokia voitti avauserän 5-0, SalBa toisen erän 3-0 ja ”näädät” taas viimeisen erän 6-2. Isäntien tehokkain pelaaja oli neljä maalia iskenyt Elmo Luoto. Ilkka Mäkipää takoi niin ikään kovat tehot 2+2. SalBan Antti Vuorinen teki hattutempun ja Tomi Lahti säesti pistein 1+2.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa haastateltiin uransa päättänyttä SalBan Antti Keskitaloa kuluneista vuosista ”koirapaidassa.” Kiitosta jakoivat toisilleen myös päävalmentajat Petri Seppinen (SalBa) ja Jarmo Härmä (Nokian KrP). Tilaisuuden mielenkiintoisin hetki oli kuitenkin loppukevennys, jossa haastattelija jakoi molemmille luotseille paketin mustaa makkaraa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

7 comments

  1. Hienoa tuo krp tekeminen, kyllä se koutsista ja pitkästä sitkeästä tekemisestä lähtee. Täytyy ihan suunnata raholaan paikan päälle mielellään maksamaan jatkopeleistä.

  2. Fiksuja kommentteja herrasmiehiltä!
    Kun vaan kaikki osaisivat käyttäytyä fiksusti ja korrektisti näissä lehdistötilaisuuksissa….
    Tasoeroihin puuttumatta….

  3. Kauppiksen kingille tiedoksi. Raholassa kyllä normaalisti on tunnelma kohdallaan, mutta ketään ei kiinnostanut lähteä katsomaan liigahistorian huonointa joukkuetta.

  4. Tasoerot muistetaan, mutta enää ei muka väliä. Herätys ja nopeesti,! Pääsarja ei saa olla tälläinen ylikävely ilman häviöitä +100 maalierolla. Ja joku tasoero ehkä on jos maaliero -110 tai -86. Toki ei tuota ääneen voi sanoa. Tällä kaudella vaan muut kuin yksi paremmista myös huonoja. Todella huonoja, happee oilers ervi etunenässä

  5. Mulla on ratkaisu tasoero ongelmiin josta kaikki tuntuu vinkuvan.: Joka kauden päätteeksi tippuu huonoin divariin ja sarjan voittanut joukkue suljetaan sarjasta, näin ollen kenelläkään ei ole +1200 maalieroa.