Video: ”Taikureille” tärkeät pisteet Tampereelta – Vepsäläinen namutteli loppulukemat

Eero Vepsäläisellä oli aikaa perjantaina. Kuva: Esa Takalo.

Eero Vepsäläisellä oli aikaa perjantaina. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Welhot nappasi tärkeän voiton perjantaina, kun se kaatoi Kooveen Tampereella lukemin 5-2.

Voitolla Welhot nousi 20 pisteeseen ja on nyt kiinni suorassa säilymisessä. Kooveella puolestaan tappion jälkeen eroa karsintaviivan päälle on kolme pistettä. Sarjajumbo SalBa on alapuolella kahden pisteen päässä.

Ottelussa Welhot oli alusta saakka tuloksellisesti edellä, joskin Petri Leschin huikeat torjunnat avittivat joukkuetta paljon. Welhot voitti ottelussa erät lukemin 2-1, 2-1 ja 1-0, eikä päästänyt Kooveeta kertaakaan johtoasemaan.

Kuopiolaisten ja koko ottelun tehokkain oli kahdesti osunut Tuomas Rautiainen. Jonni Koskinen tehoili pistein 1+1. Welhojen muut maalit merkattiin Tero Korhosen ja Eero Vepsäläisen nimiin. Vepsäläisellä oli aikaa useita sekunteja namutella Arvid Vonk ”nakkikioskille” maalin edustalla, kun Iiro Lankinen vapautti miehen pitkällä ja nopealla vapaalyönnillä.

Kooveen maaleista vastasivat Riku Reunamäki ja Samuli Segerman.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Panzarista kyllä paistaa negatiivisuus jokaisesta pressistä. Aika sama virsi ”nuoret pelaajat sitä, nuoret pelaajat tätä. Ulkopuolisena voisi kuvitella, että tuo valmentajan negatiivisuus näkyy tuloksissa.