Divarit

Video: Tor tyrmättiin 30 minuutissa – Nylund juoni tehot 1+3

11.03.
2018
Divarit

SB Vaasa juhli Loviisassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa SB Vaasa voitti Loviisan Torin puolivälieräsarjan avausottelussa lukemin 9-4.

Molemmat joukkueiden keskinäiset runkosarjakohtaamiset hävinnyt SB Vaasa oli selvästi pirteällä pelipäällä, sillä ennen ottelun puoltaväliä se johti jo 5-0. Tämän jälkeen Loviisa hivuttautui lähemmäs, mutta kolmannessa erässä vieraat menivät taas menojaan. Näin SB Vaasa ryösti kotiedun Torilta.

Vieraiden tehokkain oli Kevin Nylund, joka jälleen varsin oivaltavilla syötöillään juonitteli tehot 1+3. Tero Saaristo komppasi pistein 2+1. Torilta Jonas Hällfors teki kaksi maalia ja Kasper Tähkä pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila