Liigat

Video: Vahva avauserä siivitti Kooveen voittoon ensimmäisessä playout-taistossa

19.03.
2018
2 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Koovee mittasivat toisiaan viime perjantaina ensimmäisessä playout-ottelussa Hämeenlinnassa. Koovee voitti kamppailun maalein 5-3.

Tamperelaiset johtivat ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1, ja Steelers ei tuon jälkeen päässyt kahta maalia lähemmäksi vierasjoukkuetta. Ottelun tehopelaajia olivat Steelersin Nico Jonaeson (0+3) ja Ville Lastikka (2+0) sekä Kooveen Ossi Koskinen (0+2).

Ottelusarja jatkuu maanantaina klo 19 Tampereella. Sarjan voittaja säilyttää paikan ensi kauden Salibandyliigassa ja häviäjä joutuu karsimaan Divarin finaalin häviäjää vastaan. Playout-sarjan voittaminen vaatii kolme otteluvoittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen