Video: Vahva avauserä siivitti Kooveen voittoon ensimmäisessä playout-taistossa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Koovee mittasivat toisiaan viime perjantaina ensimmäisessä playout-ottelussa Hämeenlinnassa. Koovee voitti kamppailun maalein 5-3.

Tamperelaiset johtivat ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1, ja Steelers ei tuon jälkeen päässyt kahta maalia lähemmäksi vierasjoukkuetta. Ottelun tehopelaajia olivat Steelersin Nico Jonaeson (0+3) ja Ville Lastikka (2+0) sekä Kooveen Ossi Koskinen (0+2).

Ottelusarja jatkuu maanantaina klo 19 Tampereella. Sarjan voittaja säilyttää paikan ensi kauden Salibandyliigassa ja häviäjä joutuu karsimaan Divarin finaalin häviäjää vastaan. Playout-sarjan voittaminen vaatii kolme otteluvoittoa.

Ottelutilastot

2 comments

  1. Voittaa sarjan kumpi tahansa, Steelers ja Koovee molemmat jatkavat liigassa. Ei ole tulossa riittävän kovaa vastusta divarin puolelta.

  2. Katsotaan tosiaan pelit rauhassa. Kyllä Karhut tai TOR pystyy Steelersin/Kooveen voittamaan. Karhut ja TOR voittaneet paljon pelejä. Toki Karhuilla huono alkukausi. Molemmilla seuroilla liigakokemusta. Toki Torilla enemmän kuin Karhuilla. Mutta jännät pelit tulossa. Nautitaan salibandykeväästä!