Liigat

1. Erä: Happee shokeerasi Classicia avausminuuttien maaleilla

21.04.
2018
Liigat

Happee juhli maaleja Superfinaalin avauserässä. Kuva: Esa Jokinen

Classic ja Happee kohtaavat paraikaa miesten Salibandyliigan Superfinaalissa Hartwall Arenalla. Happee johtaa finaali lukemin 2-0 ensimmäisen erän jälkeen.

Happee aloitti pelin vahvasti ja loi paikkoja Classicin maalille tiuhalla tahdilla. Avausmaalin iski jyväskyläläisten Paul Kotilainen ajassa 4.15. Avausmaalista ei kulunut kauaakaan, kun Happeen Joel Lahti huudatti Happeen faneja toistamiseen. Lahden laukaus luikahti hiukan helpon näköisesti verkkoon ajassa 5.31. Ensimmäisellä kympillä Happee loi enemmän maalipaikkoja ja oli vaarallisempi pallon kanssa.

Ajassa 15.47 nähtiin ikävä tilanne, kun Happeen Peter Kotilainen loukkaantui yrittäessään laukoa vastahyökkäystilanteessa. Kotilainen jouduttiin kantamaan pois kentältä. Classic paransi pallollista peliään erän edetessä, mutta Happee puolusti tiukasti koko kaksikymppisen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen