1. Erä: Superfinaali starttasi maalittomalla kaksikymppisellä

Kuva: Jarmo Koskela

Classic ja SB-Pro kohtaavat naisten Superfinaalissa Hartwall Arenalla. Erätauolle mentiin lukemissa 0-0.

Classic aloitti kamppailun vahvasti ja loi hyviä maalipaikkoja ensimmäisistä minuuteista lähtien. Pikku hiljaa Pro pääsi peliin mukaan ja sai luotua omia tontteja, mutta maalitili ei auennut kummassakaan päässä.

Ajassa 13.32 Classic koki kovia, kun tähtipelaajiin kuuluva Hanna Sipiläinen jäi makaamaan loukkaantuneena kentälle. Sipiläistä hoidettiin vaihtopenkillä erän loppuun saakka.

Classic oli hyvin lähellä maalia noin viisi minuuttia ennen erän loppua, mutta Eliisa Alangon laukaus suuntautui tolppaan. Ensimmäisessä erässä oli paikkoja molemmissa päissä, mutta maalivahdit onnistuivat tolppien välissä. Classic oli jonkin verran niskan päällä, mutta pääpiirteiltään erä oli lopulta tasainen.