Liigat

2. Erä: Maalihanat auki – kolmannelle kaksikymppiselle mennään tilanteessa 2-2

21.04.
2018
Liigat

Naisten Superfinaalin toisessa erässä nähtiin neljä maalia. Kuva: Jarmo Koskela

Naisten Salibandyliigan Superfinaalia Classic-SB-Pro mitellään paraikaa Hartwall Arenalla. Ottelu on kahden erän jälkeen tilanteessa 2-2.

Classic aloitti toisenkin erän vahvalla myllyllä. Ajassa 24.30 Classic sai rangaistuslaukauksen Pron Juulianna Sotalan pelattua korkealla mailalla. Ella Alangon laukaus suuntautui kuitenkin maalin yli ja peli jatkui Classicin ylivoimalla.

Alanko ei jäänyt pitkäksi aikaa harmittelemaan rankkarimissiä, sillä hyökkääjä laukoi Tamperelaiset 1-0-johtoon ylivoimalla ajassa 26.16. Classic sai toisen ylivoimansa vielä saman peliminuutin aikana, kun Nina Rantalaa rikottiin laukaisutilanteessa. Samaisessa tilanteessa Rantalan maila osui Pro-pelaajan päähän.

Jenni Torkin jäähy ehti juuri loppua, kun Ella Alanko iski toisen maalinsa tarkalla laukauksella ajassa 28.57. Erän puolivälin jälkeen Pro sai pikku hiljaa hyökkäyksiä Classicin päätyyn. Ajassa 34.05 Jenni Torkki laukoi tilanteeksi 2-1.

Pron painostus jatkui seuraavien minuuttien aikana. Torkki latasi tarkalla kudilla nurmijärveläiset tasoihin ajassa 36.06. Toisessakin erässä Pro paransi erän edetessä. Loppuminuuteilla Classicilla oli kuitenkin vielä maalipaikkoja, joista pallo ei sujahtanut verkkoon asti.

Ottelutilastot

1.Erä

Kuva: Jarmo Koskela

Classic ja SB-Pro kohtaavat naisten Superfinaalissa Hartwalla Arenalla. Erätauolle mentiin lukemissa 0-0.

Classic aloitti kamppailun vahvasti ja loi hyviä maalipaikkoja ensimmäisistä minuuteista lähtien. Pikku hiljaa Pro pääsi peliin mukaan ja sai luotua omia tontteja, mutta maalitili ei auennut kummassakaan päässä.

Ajassa 13.32 Classic koki kovia, kun tähtipelaajiin kuuluva Hanna Sipiläinen jäi makaamaan loukkaantuneena kentälle. Sipiläistä hoidettiin vaihtopenkillä erän loppuun saakka.

Classic oli hyvin lähellä maalia noin viisi minuuttia ennen erän loppua, mutta Eliisa Alangon laukaus suuntautui tolppaan. Ensimmäisessä erässä oli paikkoja molemmissa päissä, mutta maalivahdit onnistuivat tolppien välissä. Classic oli jonkin verran niskan päällä, mutta pääpiirteiltään erä oli lopulta tasainen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen