A-poikien finaalisarja käynnistyy perjantaina – katso aikataulut

Classicin A-pojat nähdään finaalisarjassa. Kuva: Esa Takalo

Classicin A-pojat nähdään finaalisarjassa. Kuva: Esa Takalo

Loppuottelijat pärjäsivät myös runkosarjassa, jonka vei nimiinsä Classic 29 pisteellä. Steelers oli samalla pistemäärällä kakkonen. Keskinäiset kohtaamiset vei Classic (8-4 ja 7-6). Classic on viime kevään hopeamitalisti A-pojissa, kun taas Steelersille tiedossa on seurahistorian ensimmäinen A-poikien SM-mitali.

Pronssimitalin kohtalo ratkeaa perjantaina 6.4., kun EräViikingit kohtaa kotikentällään TPS:n.

A-poikien loppuottelut (kolme voittoa)

Classic – Steelers
1. Pe 6.4. 18:30 Classic – Steelers Spiral-halli Tampere
2. Su 8.4. 14:30 Steelers – Classic Elenia Areena Hämeenlinna
3. Ke 11.4. 18:30 Classic – Steelers Spiral-halli Tampere
4. Pe 13.4. 18:30 Steelers – Classic Elenia Areena Hämeenlinna tarvittaessa
5. Su 15.4. 14:30 Classic – Steelers Tampere Areena Tampere tarvittaessa

Pronssiottelu (yksi voitto)

Pe 6.4. 19:00 EräViikingit – TPS Mosahalli Helsinki

Teksti: Salibandyliitto

12 comments

  1. Miksei tyttöjen finaaleista/peleistä paljoakaan juttua pääkallon sivuilla??

  2. Koska pojat urheilevat ja tytöt harrastavat. Osoituksena sekin, että liitolla on eri vaatimukset peliympäristön suhteen poikien ja tyttöjen vällillä.

    Hassua ettei voi suoraan linkkiä laittaa tähän mutta esim alla.
    salibandy piste fi/uutiset/salibandyliiton-uutiset/muutoksia-junioreiden-valtakunnallisten-sarjojen-sarjajarjestelmiin/

  3. Aivan kelvotonta on juniori uutisointi sekä tytöissä, että pojissa. Jotain höpöhöpö valmentajien muka-pelin-sopimis sotkuja väännetää artikkelikaupalla. Pöh.

  4. Miettinyt ihan samaa… yhtään uutista ei ole tyttöjen A sarjasta ja lauantaina alkaa finaalipelit. Luin saman uutisen kuin Tytti ja naureskelin, että ei ole edes liitto tasa-arvoinen nyt poikien ja tyttöjen pelaamisen suhteen. Näin kolmen pelaavan tytön vanhempana voisi jo toivoa maksavansa edes lisenssinsä liittoon joka hiukan arvostaisi tyttöpuolta. Nää pääkallon sivut ei pahemmin ole tyttöjen pelaamista koskaan arvostanut..

  5. Kai tyttösäbääjien tulisi olla liitolle kiitollisia, että saavat pelata edes yksittäisiä otteluja 3×20 tehokkaalla peliajalla, ja että otteluihin on järjestetty jopa tuomaritkin.

  6. Uutisoinnin ihmettelijöille, etenki tyttöuutisten vähdyyden ihmettelijät voineet muistaa että tyttösäbällä on oma fooruminsa. Itse en ole ainakaan vastaavaan poikasäbä foorumiin vielä törmännyt, kertokaa ihmeessä jos tälläinen on olemassa?

  7. Ehkä omaa foorumia ei tarvittaisi, jos tytöt huomioitaisiin myös toisaalla. Tytöt ja tyttösäbä fanit lukevat myös pääkalloa, mutta eihän täällä voi keskustella yleensä kuin poikaotsikoiden alla. Toki nyt näytti olevan juttua myös A-tytöistä, liekkö tämä keskustelu siihen auttanut , kiitos.