Divarit

Avainpelaajat jatkavat – Fager-Pintilästä Rangersin uusi pääluotsi

25.04.
2018
Divarit

Kuva: Mikko Karlsson

Miesten Divariin noussut Kirkkonummi Rangers julkaisi keskiviikkona tulevan kauden päävalmentajansa ja kaksi uutta pelaajasopimusta.

Päävalmentajaksi nimettiin Sebastian Fager-Pintilä, joka toimi vielä viime kaudella joukkueen pelaajana. Fager-Pintilä, 35, edusti pitkällä pelaajaurallaan pääsarjoissa Happeeta, SSV:tä ja Loviisan Toria.

– Peliura on hieno päättää, kun joukkue nousi Divariin, Fager-Pintilä sanoi keskiviikkona.

Fager-Pintilä on seuran valmennuspäällikkö ja ainoa työntekijä. Valmennustiimiin kuuluvat myös menneen kauden päävalmentaja Jari Kallio ja valmentaja Rauno Vehanen. Uutena valmennuskasvona mukaan liittyy A-junioreiden valmennuksessa mukana ollut Miika Valkama. Fysiikkavalmentaja on Ville Mäkelä ja joukkueenjohtaja Janne Tarkiainen.

Rangers julkaisi keskiviikkona myös kaksi pelaajasopimusta, kun Teppo Salon ja Samuli Alaluusuan jatkosopimukset näkivät päivänvalon. Molemmat pelaajat ovat Rangersin omia kasvatteja ja hyökkäyspään avainpelaajia. Alaluusua teki viime kaudella kakkosdivarissa peräti 90 tehopistettä (34+56). Salo oli A-poikien SM-sarjan runkosarjan pistepörssin kakkonen tehoin 26+29=55.

– Kirkkonummella on hyvä säbäbuumi päällä. Ei kannata lähteä muualle. On kiva nähdä syksyllä, miten pärjään kovemmassa sarjassa. Tällä joukkueella on realistiset mahdollisuudet nousta liigaan asti, Salo kommentoi seuran tiedotteessa.

Alaluusua oli malttamaton tulevan kauden suhteen.

– Tässä on jo polte päästä harjoittelemaan. Kolmen viikon tauko salibandysta on ollut tylsä. Odotan Divarista kovia pelejä. Joka pelissä pitää antaa kaikkensa, Alaluusua sanoi.

Myös Rangers on julkaissut kausikorttihaasteen kuten moni muukin pääsarjaseura. Tavoitteena on myydä 150 kausikorttia.

Lähde: Rangersin tiedote/Mikko Karlsson

Uutinen Rangersin sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen