Juniorit

EräViikingit on C1-poikien Suomen mestari – TPS taipui kahdessa ottelussa

15.04.
2018
Juniorit

Kuva: EräViikingit RY/Twitter

EräViikingit ja TPS mittasivat toisiaan sunnuntaina C1-poikien toisessa finaalipelissä Turussa. ErVi voitti toisen finaaliottelun maalein 11-5 ja juhlii Suomen mestaruutta otteluvoitoin 2-0 (ensimmäinen osaottelu 7-6).

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja päättyi 3-3. Toisessa ErVi paineli selkeään johtoon, joten viimeinen kaksikymppinen alkoi tilanteessa 8-3. ErVi voitti kolmannenkin erän vielä maalilla, joten voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

ErVin tehopelaajia olivat ykkösviisikon Roope Järvinen (3+1) ja Aleksis Hanhisalo (1+2). C1-poikien SM-sarjan pudotuspelien pistepörssin voitti TPS:n Lenni Kemppainen tehoin 11+9=20. Kemppainen iski tehopisteet 1+1 sunnuntain finaalipelissä. Ratkaisevaa finaaliottelua seurasi paikan päällä yhteensä 305 katsojaa.

Ottelutilastot

Sarjan pronssimitalit menivät espooseen, kun Oilers NG päihitti lauantaina Steelersin maalein 8-4.

Kultajuhlintaa:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen