Liigat

ErVi iski kahdesti ilman maalivahtia – Korhosen jatkoaikamaali aloitti helsinkiläisten pronssijuhlat

14.04.
2018
15 Kommenttia
6
Liigat

EräViikingit juhlii SM-pronssia. Kuva: Esa Takalo

PSS ja EräViikingit kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan pronssipelissä Porvoossa. ErVin Nea Korhonen ratkaisi ottelun jatkoajalla ajassa 68.40, joten helsinkiläisjoukkue voitti pelin 4-3 ja nappasi SM-pronssimitalit.

Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli porvoolaisten, ja joukkue maalasi kahdesti sekä hukkasi siihen päälle yhden rangaistuslaukauksen.

3-1-lukemissa jatkettiin aina viimeisille minuuteille saakka. Daniela Markelin laukoi vieraat maalin päähän ajassa 57.10 ja Anna Yli-Kojolan osuma ajassa 58.31 varmisti sen, että edessä oli jatkoaika. ErVin molemmat osumat syntyivät ilman maalivahtia pelaamalla.

ErVi saa kiittää voitostaan erityisesti Laura Loisaa, joka keräsi peräti 31 torjuntaa ottelussa. Sara Piispa oli joukkueen tehopelaaja pistein 0+3 ja Markelin onnistui maalinteossa kahdesti. Porvoolaisten Noona Björkman osui kahdesti vieraiden verkkoon.

Kyseessä oli EräViikinkien naisten liigajoukkueen ensimmäinen mitali. Naisten Superfinaalissa kohtaavat Classic ja SB-Pro.

Voittomaali:

Ottelutilastot

Mitalijuhlintaa:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen