ErVi iski kahdesti ilman maalivahtia – Korhosen jatkoaikamaali aloitti helsinkiläisten pronssijuhlat

EräViikingit juhlii SM-pronssia. Kuva: Esa Takalo

EräViikingit juhlii SM-pronssia. Kuva: Esa Takalo

PSS ja EräViikingit kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan pronssipelissä Porvoossa. ErVin Nea Korhonen ratkaisi ottelun jatkoajalla ajassa 68.40, joten helsinkiläisjoukkue voitti pelin 4-3 ja nappasi SM-pronssimitalit.

Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli porvoolaisten, ja joukkue maalasi kahdesti sekä hukkasi siihen päälle yhden rangaistuslaukauksen.

3-1-lukemissa jatkettiin aina viimeisille minuuteille saakka. Daniela Markelin laukoi vieraat maalin päähän ajassa 57.10 ja Anna Yli-Kojolan osuma ajassa 58.31 varmisti sen, että edessä oli jatkoaika. ErVin molemmat osumat syntyivät ilman maalivahtia pelaamalla.

ErVi saa kiittää voitostaan erityisesti Laura Loisaa, joka keräsi peräti 31 torjuntaa ottelussa. Sara Piispa oli joukkueen tehopelaaja pistein 0+3 ja Markelin onnistui maalinteossa kahdesti. Porvoolaisten Noona Björkman osui kahdesti vieraiden verkkoon.

Kyseessä oli EräViikinkien naisten liigajoukkueen ensimmäinen mitali. Naisten Superfinaalissa kohtaavat Classic ja SB-Pro.

Voittomaali:

Ottelutilastot

Mitalijuhlintaa:

15 comments

  1. Oivoi Porvoo. Pelin hallinta oli teillä, mutta niin se peli kääntyi parin ilman veskaria tehdyn maalin jälkeen. Mielenkiintoinen ottelu, onnea Ervin junnut, jotka saivat ensimmäisen naisten mitalin!

  2. Huh Huh, olipas erikoinen ottelu. Onnittelut Erville, oli upea nousu loppuminuuteilla, mahtavaa….

  3. Harmi Pessille! Hallitsi peliä ja ervi pelasi todella huonot kaksi erää. Sitten tapahtui jotain mihin porvoolaiset eivät pystyneet vastaamaan ja Loisa torjui kaikki 31 kertaa kun Nieminen vain 13 kertaa. Onnea vain Erville, mutta pelin katsoneena pitäisin PSS:tä parempana joukkueena!

  4. Onneksi Olkoon Pääkallo!!! Tulihan ErVillekin jotain menestystä tällä kaudella.. Voitte taas kirjotella tästä!

  5. Komppaan Paavoa!PSS oli parempi pallollisessa pelissä 50 minuuttia.Mutta sitten tapahtu jotain? Maalivahti pelissä Loisa oli paljon varmempi kun Nieminen.

  6. PSS hallitsi pallollista peliä myös prota vastaan mutta pro teki maalit.
    Pitäisikö Porvoossa jo miettiä tulevaisuutta. kod€ on kallis koutsi ja joukkue polkee paikallaan.

  7. Nyt näytti jalka loppuvan PSS:ltä.
    ErVi pelasi kolmella ehjällä kentällisellä lähes koko ottelun, kun taas Koden systeemi perustuu pieneen pelaavaan (varsinkin puolustajien) pelaaja määrään.
    Maalit ratkaisee, joten
    -=Onnittelut ErVille=-

  8. Erviltä huippusuoritus oikeasti nuorella joukkueella. Sitten on niitä joukkueita jotka floppaamisen hetkellä muistavat olevansa nuori joukkue.