Divarit

Eteläaho jatkaa Jymyn päävalmentajana – ”Haluan liikkuvamman ja fyysisemmän ryhmän”

13.04.
2018
Divarit

Jymyn salibandyjaoston puheenjohtaja Jari-Pekka Vuorisalo (vas.) ja päävalmentaja Jarmo Eteläahoa (oik.) löivät kättä päälle. Kuva: Nurmon Jymy.

Miesten Divarissa pelaava Nurmon Jymy ilmoitti Facebook-sivuillaan, että päävalmentaja Jarmo Eteläahon kanssa on tehty jatkosopimus.

Eteläahon lisäksi edustusjoukkueen johtoportaassa joukkueenjohtajana toimii jatkossa Petri Ranta ja joukkueen manageriksi tulee seurassa ja edustusjoukkueesaskin jo hyvin pitkään eri rooleissa toiminut tehnyt Arto Vienola. Kakkosvalmentaja ja muut toimihenkilöt varmistuvat Jymyn tiedotteen mukaan myöhemmin.

– Todella motivoituneena olen jatkamassa Jymyssä. Viime kaudella pelimme meni paljon eteenpäin. Toki kaudella oli jakso kun tekemisemme ei ollut riittävällä tasolla, Eteläaho kommentoi sopimustaan.

– Tulevan kauden iso teema tulee olemaan urheilullisuus ja arjen laadukkaampi hoitaminen. Haluan liikkuvamman ja fyysisemmän ryhmän jalkeille tulevaksi kaudeksi. Myös pallollista taitoa tarvitaan lisää, Eteläaho jatkaa.

Jymyn ympärillä on tiedotteen mukaan käynyt positiivinen kuhina ja se on näkynyt myös pelaajaneuvotteluissa.

– Uusien pelaajien kanssa käydyissä keskusteluissa monet ovat heti sanoneet että: Yes, haluan ehdottomasti tulla Jymyyn. Ja esimerkiksi käydessäni kaupassa tms. asioilla saan pysähtyä keskustelemaan välillä jopa puoli vieraiden ihmisten kanssa ja he kaikki kiittelevät työtä jota olemme tehneet. Se on hieno asia ja tuo jaksamista arkeen. Tulevalla kaudella yritämme olla entistä parempia kaikessa, Eteläaho iloitsee Jymyn tiedotteessa.

Linkki:
Nurmon Jymyn Facebook-päivitys

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila