Liigat

Happeen maajoukkuepuolustaja jatkaa uraansa Sveitsin mestarin riveissä

25.04.
2018
13 Kommenttia
2
Liigat

Puolustaja Jonne Junkkarinen (valkoisissa) pelasi lauantaina toistaiseksi viimeisen pelinsä Happeen paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Jonne Junkkarinen, 27, pelaa ensi kaudella Sveitsin liigan Floorball Könizissä. Köniz voitti viikonloppuna Sveitsin mestaruuden kaatamalla Wiler-Ersigenin finaalissa.

Junkkarinen on pelannut koko kaudella 2010-11 käynnistyneen liigauransa Happeessa.

– Äärettömän vaikea päätös jättää rakkaat kaverit, seura sekä fanit hetkeksi taakse ja suunnata ison muutoksen äärelle. Nyt saan kuitenkin ison mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, kun hyvin hoidettu seura ja tuttu valmentaja antavat avaimet omiin käsiini. Haluan vielä erikseen kiittää Suomen parhaita faneja ja kertoa, että kyllä me vielä hirviteatterissa tapaamme, Junkkarinen kertoi Happeen sivuilla.

Könizin ensi kauden päävalmentajana toimii Jyri Korsman, joka on Junkkariselle tuttu valmentajan Jyväskylän vuosilta. Junkkarinen on pelannut Happeen kanssa yhteensä 242 ottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 43+89=131.

Salibandyliigassa Junkkarinen on päässyt juhlimaan yhtä kultamitalia, kahta hopeamitalia ja yhtä pronssia. Junkkarinen on myös maajoukkueen vakipelaaja ja on pelannut 41 maaottelua. Puolustaja juhli maailmanmestaruutta joulukuussa 2016.

Happeen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen